![]() |
|
| |||
| |||
| http://www.amazon.com/Asus-Mobile-In.../dp/B000Y33CVM Bu çalıştım kimse var mı? hiç bir dizüstü bilgisayar forumu burada? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tüm hayır ... Bir ilk evlenmiş! İkinci bir tek diyorlar olan en iyisi! ve i kabul Orada para çok değerli!
|
| |||
| |||
| bu var mı? zaman ikinci bir açıyor? |
|
| |||
| |||
| http://www.geeks.com/details.asp?inv...-WHT-R&cpc=SCH Onlar Geeks 244 dolar olduğunu ve bunların da karşılığı değer kefil olabilir. Pembe benim kız 2 aldım. Webcam, telsiz ve mükemmel batarya ömrü. XP Hayır tepegöz ki bir klip çalıştırılacak. Çok yavaş olan XP sürümü gelmesin. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir dizüstü bilgisayar forumu ama sadece donanım, dizüstü veya masaüstü ile donanım koymak mantıklı.
| |||
| |||
| Bu üreticiler genellikle yerine başarısız veya daha iyi bir bileşen ile compontents başarısız düşündüm. Ile o refurbed öğelerin tüm alımları olarak büyük olması (belki sadece şans) buldular söyledi olma! Bu, Geeks bu satın ASUS Mini tur için de geçerli. Sadece 2 sent. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| refurbished bir öğe değil her zaman, bazı parçalar, diğerleri ise sadece ve tamir parçaları çok daha kısa bir süre sonra tekrar yeni bir parça daha başarısız olasılıkla tamir olacağını yerini olabilecek bir şey, yerine veya atleast tam sebep oldu değil her şey var.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
En 'öğeler aslında sadece öğeler vardı DOA vardır refurbished. Bu fabrika ve geri gönderilmesi yeni kadar iyi olarak tamir, ancak orijinal alıcı sadece zaman kısıtlamaları için yeni bir dizüstü bilgisayar verilir alır. Diğer refurbs örneğin açık kutular, istenmeyen döner Bir refurb artık gerçekten yeni bir daha başarısız olasılığı - Sen hariç orijinal garanti olmayabilir oldu vs vs vs söyleyebilirim.
|
| |||
| |||
| Ve EEE 901 veya daha iyi için gidin. Atom işlemci, HUGE pil ömrü!
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |