![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| http://www.amazon.com/Asus-Mobile-In.../dp/B000Y33CVM Хто-небудь намагався це? там немає ноутбука форуму тут? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Все, що я не це ... що був першим, хто зробив! Друга є одним їх словами, краще! і я згоден вони стоять там гроші теж!
|
| |||
| |||
| Ви це?, Коли другий вихід? |
|
| |||
| |||
| http://www.geeks.com/details.asp?inv...-WHT-R&cpc=SCH Вони є $ 244 на вундеркіндів і я можу поручитися, що вони коштують грошей. Я купила 2 для моїх дівчаток у рожевих тонах. Веб-камера, бездротові і великий термін служби батарей. Ні накладні XP, щоб вони працювати на гідний кліп. Не зрозумійте в цій версії вони занадто повільно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Був ноутбук форум, але є сенс просто поставити обладнання в с апаратній, ноутбук або настільний.
| |||
| |||
| Я думав, що виробники цілому не вдалося замінити чи не compontents з кращим компонентом. Що було сказано, що я знайшов (може бути, просто удача), що всі мої закупівлі refurbed пунктів було здорово! Це стосується і міні ASUS кола, що я купив з вундеркіндів. Just My 2 центи. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| відремонтований пункт не завжди є щось замінює, або Atleast НЕ все, що було повністю вина, деякі частини можуть бути замінені, тоді як інші б просто бути відновлено, відремонтовано і частин мають набагато більше шансів на провал знову скоро, ніж установка нової деталі.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Більшість "відремонтованому ПРЕДМЕТИ є лише елементи, які були DOA. Вони відправляють назад на завод і відремонтовано, як нові, але первинний покупець просто отримує дан новий ноутбук за браку часу. Інше refurbs є, наприклад відкриті коробки, небажаних повертається і т.д. і т.д. і т.п. Я б сказав, що REFURB було не більше, ніж насправді Fail і абсолютно нове - крім Вас не може бути оригінальною гарантії.
|
| |||
| |||
| Перейти на Eee 901 або вище. Процесор Atom, життя ВЕЛИЧЕЗНИЙ батареї!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |