![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто търсех в тях изглеждат доста интересни, Im мисленето на Първи една и пускането мента по него.
| |||
| |||
| някой? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хубава идея ...... но си струва закачване на за 8GB версия <me thinks> ........ има слухове, че ще има 10 "екран
| |||
| |||
| на 8gig е изложени Видях го продава ... Мисля |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Да .... Аз видях това, но то все още разполага с 7 "дисплей, което е малко прекалено малък за повечето сайтове за показване правилно. В противен случай това ще бъде голямо малко машина. Изглежда има изобилие от стая в капака, за 10" панел ..... арго защо мислиш, че ще го кораб с 7 ". Изглежда те са обект на разстояние с 10 "дисплеи .... Може би има много от 7", за да се отърва от първа |
|
| |||
| |||
| изглежда на 10 "ще е близо 400 лири |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз нямах идея тези съществувало, ако Im напълно честен. Наздраве за вникване cew, бъдещите покупката се чувствам!
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Надяваме се, че тя приучавам много ..... те ще трябва да го смола право, така че тя все още е атрактивен и по-евтини, отколкото ниската края Лаптопи. |
|
| |||
| |||
| Трябва да кажа на тези малки лаптопи са доста дяволите мило. Съгласен съм съвсем малък екран. Но кой не иска нещо, което е ултра преносими, така, че когато сте на път и да се спре по-хубава WiFi зона можете да отидете проверка на нови пунктове за CJ. :) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 15 Jan 2009 06:29 |
| CPU Init Asus, Rma Помощ | SocialWarfare | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 29 Дек 2008 17:44 |
| Колко ще получавам за моя ASUS 8800 GT | gtf6 | Графика на карти & Монитори | 2 | 27 ноември 2008 20:54 |
| Награда за дънната платка - ASUS | Гръмовержец | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 29-ти септември 2007 00:39 |
| Като проблем с ASUS p5n-E SLI | necromancier | Процесори, дънни платки & RAM | 13 | 27 Юли 2007 17:04 |
| Нишка Инструменти | |
| |