![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jen se podíváme na nich vypadají velmi zajímavě, im přemýšlel, jak se jeden a uvedení mint na to.
|
|||
|
|||
|
někdo?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pěkný nápad ...... ale stojí za to visí na za 8GB verzi <me thinks> ........ existují fámy, že bude mít 10 "displej
|
|||
|
|||
|
o 8gig jedna z Viděl jsem to na prodej ... Myslím, že
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Jo .... Viděl jsem to, ale stále má 7 "displej, který je trochu příliš malé pro většinu webových stránek se zobrazí správně. Jinak by to být velký malý stroj. Zdá se, že je dost místa v víkem, pro 10" panel ..... převýšení přemýšlet, proč by se loď s 7 ".
Zdá se, že jsou hospodářství se s 10 "displeje .... možná, že máš hodně 7" ty se zbavit mimo první
|
|
|
|||
|
|||
|
zřejmě 10 "bude téměř 400 liber
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Netušil jsem, pokud tyto existují im upřímný.
nazdraví pro náhled cew, budoucí kupní cítím!
|
|
|
|||
|
|||
|
Doufejme, že je zvyklý být mnohem ..... budou se muset živici to pravé, a tak je stále atraktivní a levnější, než je spodní Notebooky.
|
|
|
|||
|
|||
|
Musím říct, ty malé notebooky jsou docela Dang sladké. Souhlasím maličký displej. Ale kdo nechce něco, co je ultra přenosný, takže když se na silnici a zastavit v příjemném wifi oblasti můžete jít vyzkoušet nové příspěvky na CJ. :)
|