![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| μόνο εξετάζει τους φαίνονται αρκετά ενδιαφέρουσες, im σκέψη να δουν ένα δυόσμο και τη θέση σε αυτό.
| |||
| |||
| κανέναν; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νίκαιας ιδέα ...... αλλά αξίζει να κρέμεται για την 8gb έκδοση <me thinks> ........ υπάρχουν φήμες ότι θα έχει 10 "οθόνη
| |||
| |||
| το ένα είναι 8gig αναφέρονται είδα προς πώληση ... Νομίζω |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Ναι .... Το είδα, αλλά εξακολουθεί να έχει το 7 "οθόνη, που είναι λίγο μικρό για τις περισσότερες ιστοσελίδες για να εμφανιστεί σωστά. Ειδάλλως, θα ήταν μια μεγάλη μικρή μηχανή. Φαίνεται ότι υπάρχει πολύς χώρος στο καπάκι, για 10" πάνελ ..... επίκλισης γιατί πιστεύω ότι θα τα μεταφέρει, με 7 ". Φαίνεται ότι είναι εκτός χαρτοφυλακίου με τα 10 "εμφανίζει .... ίσως να έχεις πολλή 7" αυτές για να απαλλαγούμε από πρώτων |
|
| |||
| |||
| προφανώς τα 10 "θα είναι κοντά στο 400 λίρες |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είχα ιδέα αυτή υπήρχε εάν im απόλυτα ειλικρινής. cheers για την εικόνα cew, μελλοντική αγορά πιστεύω!
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Ας ελπίσουμε ότι αυτό που συνηθίζει να είναι πολύ ..... θα πρέπει να είναι σωστό γήπεδο, έτσι ώστε να εξακολουθεί να είναι ελκυστική και φθηνότερα από το χαμηλό τέλος Laptops. |
|
| |||
| |||
| Έχω να πω λίγα εκείνα φορητοί υπολογιστές είναι αρκετά DANG γλυκό. Συμφωνώ λίγο μικρή οθόνη. Αλλά ποιος δεν το θέλει κάτι που είναι ultra φορητό, έτσι ώστε, όταν είστε στο δρόμο και να σταματήσει σε ένα ωραίο wifi περιοχή μπορείτε να δείτε νέες θέσεις για CJ. :) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 15 Ιαν 2009 06:29 |
| Cpu init Asus, RMA Βοήθεια | SocialWarfare | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 29 Δεκ. 2008 17:44 |
| Πόσο θα μου για να πάρω ASUS 8800 GT | gtf6 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 27 Νοε 2008 20:54 |
| Best Motherboard - ASUS | Βροντών | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 29η Σεπ 2007 00:39 |
| Έχοντας ένα πρόβλημα με την ASUS P5N-E SLI | necromancier | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 13 | 27 Ιουλ 2007 17:04 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |