![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| upravo gledate ih oni izgledaju prilično zanimljivo, Im razmišljanja dobivanja jedan i stavite ga na menta.
| |||
| |||
| bilo tko? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice ideja ...... ali vrijedi vise na za 8gb verziju <me thinks> ........ postoji glasina da ce imati 10 "ekran
| |||
| |||
| jedan je od 8gig out Vidjela sam ga na prodaju ... Mislim |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Aha .... Vidio sam to, ali on još uvijek ima 7 "zaslon, koji je malo premali za većinu web stranice za prikaz ispravno. Inače, bilo bi veliko mali stroj. Ima činiti se biti dosta prostora u poklopcem, za 10" ploči ..... cant mislim zašto bi to brod sa 7 ". Čini se da su holding off s 10 "prikazuje .... mozda su dobili puno 7" da biste dobili osloboditi one off prvi |
|
| |||
| |||
| navodno 10 "jedna će biti blizu 400 £ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA je nijedan ideja ako ove postoje im savršeno iskren. nazdravlje za uvid cew, buduće kupnje osjećam!
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Nadam se da je običaj da se puno ..... oni će morati pitch to pravo, tako da je i dalje privlačan i jeftinije nego nisko kraj Prijenosna računala. |
|
| |||
| |||
| JA je dobio to say one malo laptop jesu ljepušan Dang slatko. Slažem se sićušne mali ekran. No, tko ne želi nešto što je ultra portable, tako da kada ste na putu i zaustaviti u lijepoj WiFi području možete provjeriti novih postova na CJ. :) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 15 siječanj 2009 06:29 |
| CPU Init Asus, RMA Pomoć | SocialWarfare | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 29. prosinac 2008 17:44 |
| Koliko bih se za moje ASUS 8800 GT | gtf6 | Graphics Cards & Monitors | 2 | 27. studeni 2008 20:54 |
| Najbolja matična ploča - ASUS | Gromovnik | CPU, Matične ploče i RAM | 6 | 29. Ruj 2007 00:39 |
| Imaš problem s ASUS p5n-e sli | necromancier | CPU, Matične ploče i RAM | 13 | 27. srpnja 2007 17:04 |
| Thread Tools | |
| |