![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| most néztem őket néznek elég érdekes, im gondolt egyet, és kezd olyan mint rajta.
| |||
| |||
| anyone? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szép ötlet ...... de érdemes akasztható a 8gb változat <me thinks> ........ vannak olyan pletykák, hogy lesz a 10 "képernyő
| |||
| |||
| A 8gig van arra, hogy láttam, hogy eladó ... Azt hiszem, |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Igen .... Láttam, de még mindig a 7 "kijelző, amely egy kicsit túl kicsi a nagy weboldalak megjelenítésére megfelelően. Egyébként ez egy nagy kis gép. Úgy tűnik, bőven terem a fedél, a 10" panel ..... cant gondol, miért lenne ez a hajó a 7 ". Úgy tűnik, ezek gazdaságban le a 10 "meg .... Lehet, hogy van egy csomó 7" is megszabadulni le |
|
| |||
| |||
| nyilván a 10 "lesz közel 400 font |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| fogalmam sem volt e fenn, ha im teljesen őszinték. cheers a betekintést cew, jövő vásárlási érzem!
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Remélhetőleg ez a szokás, hogy sok ..... ezek a szurok, hogy jobb, hogy így továbbra is vonzó és olcsóbb, mint az alacsony végéig Laptops. |
|
| |||
| |||
| Meg kell mondani a kis laptopok pretty dang édes. Egyetértek apró képernyőn. De aki nem akarja, hogy valami ultra hordozható, így amikor az úton, és megállt egy szép wifi területen mehetsz check out új álláshelyeket CJ. :) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 15. január 2009 06:29 |
| Cpu Init Asus, rma Segítség | SocialWarfare | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 29. december 2008 17:44 |
| Mennyit is kapok az én ASUS 8800 GT | gtf6 | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 27. november 2008 20:54 |
| Best Alaplap - ASUS | Mennydörgő Jupiter | Processzorok, alaplapok és RAM | 6 | 29. Szeptember 2007 00:39 |
| Miután a probléma az ASUS p5n-E SLI | necromancier | Processzorok, alaplapok és RAM | 13 | 27. július 2007 17:04 |
| Téma eszközök | |
| |