![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רק היה מסתכל עליהם הם נראים די מעניין, IM חושב מקבל אחת או מנטה לשים על זה.
| |||
| |||
| מישהו? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רעיון נחמד ...... אבל שווה תלוי על 8gb עבור הגירסה <me thinks> ........ יש השמעות אזנים זה יהיה 10 "מסך
| |||
| |||
| את 8gig אחד לא ראיתי אותו למכירה ... אני חושב |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| כן .... ראיתי את זה, אבל זה עדיין יש את 7 "לתצוגה, שהוא קצת קטן מדי עבור מרבית אתרי האינטרנט להציג כראוי. אחרת זה יהיה נהדר קטן במכונה. נראה שיש מספיק מקום על מכסה, למשך 10" לוח ..... צביעות למה הם חושבים שזה היה ספינה עם 7 ". נראה כי הם מחזיקים את עם 10 "מציג .... אולי יש להם הרבה 7" אלו כדי להיפטר ממני הראשון |
|
| |||
| |||
| ככל הנראה, את 10 "אחד יהיה ליד 400 פאונד |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא היה לי מושג אם אלה קיים IM מושלם כנים. Cheers עבור התובנה cew, בעתיד לרכוש אני מרגיש!
|
| |||
| |||
| אני מקווה שזה רגיל להיות כל כך הרבה ..... הם יצטרכו להתנדנד זה לא יקרה, כך היא עדיין מושכת ו זולה יותר נמוך סוף מחשבים נישאים. |
|
| |||
| |||
| אני חייב לומר אותם מעט מחשבים ניידים הם די לעזאזל מתוק. אני מסכים זעירים המסך הקטן. אבל מי לא רוצה משהו כי הוא אולטרה ניידים, כך כאשר אתה על הכביש ולעצור בתוך אזור נחמד WiFi אתה יכול ללכת לבדוק הודעות חדשות על ג 'יי. :) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 5 | ה -15 בחודש ינואר 2009 06:29 |
| CPU Init ASUS, Rma עזרה | SocialWarfare | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 29 דצמבר 2008 17:44 |
| כמה אני מעוניין לקבל עבור ASUS 8800 GT שלי | gtf6 | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | -27 נובמבר 2008 20:54 |
| לוח האם הטוב ביותר - ASUS | Thunderer | CPUs, Motherboards & RAM | 6 | 29 ספטמבר 2007 00:39 |
| נתקל בבעיה עם ASUS p5n-E SLI | necromancier | CPUs, Motherboards & RAM | 13 | -27 יולי 2007 17:04 |
| שרשרת כלים | |
| |