![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ką tik žiūri į juos jie atrodo gana įdomi, im mąstymas gauti vieną ir pradėti mėtos jį.
| |||
| |||
| anyone? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice idea ...... bet verta kabinti ant už 8GB versija <me thinks> ........ yra gandų turės 10 "ekranu
| |||
| |||
| 8gig vienas iš mačiau jį parduoti ... Manau |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Yeah .... Aš mačiau tai, bet ji vis dar turi 7 "monitorius, kuriame yra šiek tiek per mažas, dauguma svetainių, kad būtų rodomas teisingai. Priešingu atveju tai būtų puiki maža mašina. Atrodo, kad daug kambarys LID, FOR 10" skydelyje ..... cant manote, kodėl jie turėtų tai laivas su 7 ". Atrodo, kad jie laiko ne su 10 "rodo .... Gal jie gavo 7" tie aikštelė atsikratyti ne pirmą |
|
| |||
| |||
| matyt 10 "vienos bus beveik £ 400 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš nežinojau šios buvusi, jei jiems visiškai sąžiningai. Cheers įžvalgos cew, ateityje įsigyti I feel!
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Tikimės, kad įpratęs būti, kad daug ..... jie turės Pitch it right, kad ji vis dar patraukli ir pigiau nei žemos Nešiojamieji kompiuteriai. |
|
| |||
| |||
| Turiu pasakyti, tai nedideli nešiojamieji kompiuteriai yra gana dang sweet. Sutinku Labai mažas ekranas. Bet kas nenori, kas tai yra Ultra portable kad, kai esate kelyje ir sustoti Nice wifi zonos galima patekti patikrinti naujų pranešimų į CJ. :) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 5 | 15 sausis 2009 06:29 |
| CPU Init Asus RMA Pagalba | SocialWarfare | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 29 gruodis 2008 17:44 |
| Kiek turėčiau gauti 8800 ASUS mano GT | gtf6 | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | Lapkritis 27, 2008 20:54 |
| Geriausi plokštė - Asus | Perkūnas | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 6 | 29 rugsėjis 2007 00:39 |
| Atsižvelgdama problema su Asus p5n-E SLI | necromancier | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 13 | 27 liepa 2007 17:04 |
| Temos įrankiai | |
| |