![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| właśnie patrząc na nich wyglądają dość ciekawe, im myślenia uzyskania jednego i oddanie go na mennicy.
| |||
| |||
| anyone? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice idea ...... ale warto wiszące na 8GB dla wersji <me thinks> ........ istnieją pogłoski będzie mieć 10 "ekran
| |||
| |||
| 8gig z nich jest obecnie Widziałem go na sprzedaż ... Myślę, |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Tak .... Widziałam, że jednak nadal ma 7 "wyświetlacz, który jest zbyt mały dla większości witryn, aby wyświetlić prawidłowo. W przeciwnym wypadku byłoby bardzo małe maszyny. Wydaje się, że dużo pokoju w pokrywie, na 10" Panel ..... cant think dlaczego oni to statek z 7 ". Wydaje się, że gospodarstwa są wyłączone z 10 "wyświetla .... może nie dostał wiele 7", aby pozbyć się pierwszego startu |
|
| |||
| |||
| widocznie 10 "zostanie blisko 400 funtów |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie miałem pojęcia te istniały, gdy im doskonale rzetelny. cheers do wglądu cew, przyszłego zakupu czuję!
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Mam nadzieję, że to przyzwyczajenie się, że wiele ..... będą zmuszone do skoku to prawo, tak jak jest to nadal atrakcyjne i tańsze niż niski koniec Laptops. |
|
| |||
| |||
| Mam do powiedzenia niewiele te laptopy są bardzo słodkie dang. Zgadzam się malutki mały ekran. Ale kto nie chce, że coś jest ultra przenośne tak, że gdy jesteś w ruchu drogowym i zatrzymać w miły wifi obszarze można sprawdzić nowych stanowisk na CJ. :) |
![]() |
|
| Zakładki |