![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tocmai a fost uitat la ei se uita destul de interesant, IM gândire de a obţine un lichior de mentă şi de a pune pe ea.
| |||
| |||
| cineva? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Frumoasa idee ...... dar în valoare de agăţat pe de 8GB versiune <me thinks> ........ există zvonuri, va avea un 10 "ecran
| |||
| |||
| de 8gig unul este faptul Am văzut-o de vânzare ... Cred că |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Da .... Am vazut asta, dar ea mai are încă de 7 "display, care este un pic cam prea mici pentru cele mai multe site-uri pentru a afişa în mod corespunzător. Altfel, ar fi o mare mică maşină. Nu pare a fi o multime de cameră în capac, pentru un 10" panou ..... cant de ce credeţi că le-ar navă cu un 7 ". Se pare că acestea sunt de pe exploataţie cu 10 "afişează .... Poate ca are o multime de 7" cei de a scăpa de pe prima |
|
| |||
| |||
| aparent de 10 "va fi aproape de 400 lire |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| am avut nici o idee despre aceste existat dacă im perfect cinstit. Noroc pentru Introspectivă cew, viitorul cumpărare mă simt!
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Sperăm că este obiceiul să fie atât de mult ..... ei vor trebui să-l pitch dreapta, astfel încât este încă atractiv şi mai ieftin decât în mică sfârşitul Laptops. |
|
| |||
| |||
| Am să spun aceste laptopuri sunt destul de puţin dang dulce. Sunt de acord tiny mic ecran. Dar cine nu vrea ceva, care este ultra-portabile, astfel încât, atunci când sunteţi pe drum şi să oprească într-o zonă frumoasă wifi puteţi merge verifica noi posturi la CJ. :) |