![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Len sa pozrieme na nich vyzerajú veľmi zaujímavo, im premýšľal, ako sa jeden a uvedenie mint na to.
|
|||
|
|||
|
niekto?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pekný nápad ...... ale stojí za to visí na za 8GB verziu <me thinks> ........ existujú fámy, že bude mať 10 "displej
|
|||
|
|||
|
o 8gig jedna z Videl som to na predaj ... Myslím, že
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Jo .... Videl som to, ale stále má 7 "displej, ktorý je trochu príliš malé pre väčšinu webových stránok sa zobrazí správne. Inak by to byť veľký malý stroj. Zdá sa, že je dosť miesta v vekom, pre 10" panel ..... prevýšenia premýšľať, prečo by sa loď s 7 ".
Zdá sa, že sú hospodárstva sa s 10 "displeja .... možná, že máš veľa 7" ty sa zbaviť mimo prvej
|
|
|
|||
|
|||
|
zrejme 10 "bude takmer 400 libier
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Netušil som, ak tieto existujú im úprimný.
nazdraví pre náhľad cew, budúcej kúpnej cítim!
|
|
|
|||
|
|||
|
Dúfajme, že je zvyknutý byť oveľa ..... budú sa musieť živici to pravé, a tak je stále atraktívny a lacnejšie, ako je spodná Notebooky.
|
|
|
|||
|
|||
|
Musím povedať, ty malé notebooky sú docela Dang sladké. Súhlasím maličký displej. Ale kto nechce niečo, čo je ultra prenosný, takže keď sa na ceste a zastaviť v príjemnom wifi oblasti môžete ísť vyskúšať nové príspevky na CJ. :)
|