![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| управо гледате их они изгледају прилично занимљиво, Им размишљања добијања један и ставите га на мента.
| |||
| |||
| било ко? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нице идеја ...... али вреди висе на за 8ГБ верзију <ме тхинкс> ........ постоји гласина да це имати 10 "екран
| |||
| |||
| један је од 8гиг оут видјела сам га на продају ... Мислим |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Аха .... Видео сам то, али он још увек има 7 "екран, који је мало премали за већину уеб странице за приказ исправно. Иначе, било би велико мали машина. Има чинити се да буде доста простора у поклопцем, за 10" табли ..... цант мислим зашто би то брод са 7 ". Чини се да су холдинг офф са 10 "приказује .... мозда су добили пуно 7" да бисте добили ослободити оне офф први |
|
| |||
| |||
| наводно 10 "једна ће бити близу 400 £ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА је ниједан идеја ако ове постоје им савршено искрен. наздравље за увид цеу, будуће куповине осјећам!
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Надам се да је обичај да се пуно ..... они ће морати питцх то право, тако да је и даље привлачан и јефтиније него ниско крај Преносна рачунара. |
|
| |||
| |||
| ЈА је добио то саы оне мало лаптоп јесу згодан Данг слатко. Слажем се сићушне мали екран. Но, ко не жели нешто што је ултра портабле, тако да када сте на путу и зауставити у лијепој УиФи подручју можете проверити нових постова на ЦЈ. :) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Асус (Асус Г1Сн АК014Ц) вс. Ризеон (С97В-ГС) | Самантха0101 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 15 јануар 2009 06:29 |
| ЦПУ инити Асус, РМА Помоћ | СоциалУарфаре | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 29 децембар 2008 17:44 |
| Колико бих се за моје Асус 8800 ГТ | гтф6 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 27 новембар 2008 20:54 |
| Најбоља матична плоча - Асус | Громовник | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 6 | 29. сеп 2007 00:39 |
| Имаш проблем са Асус п5н-е сли | нецроманциер | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 13 | 27. јула 2007 17:04 |
| Тхреад Тоолс | |
| |