![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тільки що, дивлячись на них вони виглядають вельми цікаво, їм думати про одержання одного і покласти м'яту на ньому.
| |||
| |||
| Anyone? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Гарна ідея ...... але стоїть за висить на <me 8gb версії thinks> ........ Ходять чутки, він буде мати 10 "екран
| |||
| |||
| 8gig один, що я побачив його на продаж ... Я думаю, |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Да .... Я бачив, але вона все ще має 7-дюймовим дисплеєм, що дуже малий для більшості веб-сайти для правильного відображення. В іншому випадку це буде трохи більше машин. Там, здається, багато місця в кришці, для 10 " Панель ..... нахиляє думаєте, чому вони це судно з 7 ". Здається, вони стримують з 10 "дисплеями .... Може бути, вони отримали багато 7" те, щоб позбутися від першого |
|
| |||
| |||
| мабуть, 10 "Одне буде близько 400 фунтів |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я поняття не мав, якщо ці існували їм абсолютно чесно. ура розуміння CEW, майбутні покупки я відчуваю!
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Сподіваємося, це звичай бути, що багато чого ..... їм доведеться крок правильно, тому що він як і раніше, привабливою і дешевшою, ніж низькі Ноутбуки кінця. |
|
| |||
| |||
| Я говорю ці маленькі ноутбуки досить Dang Sweet. Я згоден крихітний екран. Але хто ж не хочете що-небудь ультра портативний так що, коли ви знаходитесь на дорозі і зупинка в приємному районі WiFi ви можете перевірити нові повідомлення на CJ. :) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 15 січня 2009 06:29 |
| Cpu Init Asus, RMA Допомога | SocialWarfare | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 29 грудня 2008 17:44 |
| Скільки я отримаю за свої ASUS 8800 GT | gtf6 | Графічні карти & Монітори | 2 | 27 листопада 2008 20:54 |
| Кращі Материнська плата - ASUS | Громовержець | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 29 вересня 2007 00:39 |
| Виникла проблема з ASUS P5N-E SLI | necromancier | Процесори, материнські плати RAM & | 13 | 27 липня 2007 17:04 |
| Різьба Інструменти | |
| |