![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| наистина ми се мисли, че болен един часа през март и стик по-добра Linux върху нея
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| наистина ли имате нужда от затворен ум глупак ![]() на xandros точно isn't customisable достатъчно за мен и няма compiz |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета Айв има инсталиран Windows XP пропорционално на моята 2GB Бяла EEE с 8GB SD XP е бил отсечен до 680mb с вградени драйвери, също и всички мои папки и цели са насочени към 8GB SD Има лечение за ежедневната употреба, само проблема с 2GB е, че 512 овен в борда Но аз съм вървят citrix на него за работната среда, като например Outlook и дума и т.н. не може да виновна тя по какъвто и да било форма или под формата |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Как си намерят 7 "дисплей с уебсайтове?
| |||
| |||
| Аз бях направил resoloution рязка рана до 1024x768, така е добре, но аз само наистина го купи като притурка Айв и накрая да го използват без спиране. Имам двама в момента използва само една за DivX плеър за моя телевизия така че могат да продават един и просто използвайте един за работа и pleasre, тъй като има повече от достатъчно мощен Айв също имам overclocking инструмент, който може да го пуска по 900mhz и тичам вентилатора на 80% и то само получава до 59 градуса |
|
| |||
| |||
| да се купи в зависимост от спецификациите |
|
| |||
| |||
| и защо трябва да проникна да получите нещо ли? може просто да редактирате xorg в xandros |
|
| |||
| |||
| Обичам начина, по който те нарече го "ЕЕО" PC |
|
| |||
| |||
| Аз трябваше да получи hacked водача, както Im използвайки Intel драйвер за Windows XP, различна от тази своя над useable клавиатурата изглежда малки и трудни за употреба но Ive имам чувството, пиша по-точна и по-бързо, отколкото аз правя за нормална клавиатура големина Wx |