![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| opravdu si myslí, že mi špatně dostat v březnu a nalepit ji na lepší linux
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| opravdu potřebujete vy zavřené smýšlejících blázen ![]() o xandros jenom isnt přizpůsobitelné dost pro mě a neexistuje žádný compiz |
|
| |||
| |||
| Ahoj Kluci Ive mám Windows XP Pro nainstalován na mém 2gb Bílé EEE s 8 GB SD XP byl vyťat na 680mb s řidiči vestavěné i všechny složky a mé cíle jsou poukázala na 8gb sd Provozuje léčbě pro každodenní použití, jediný problém je s 2 GB RAM 512, že v palubní Ale já jsem na něm běží Citrix pro pracovní prostředí jako je Outlook a slova a tak dále není chyba v každém tvaru nebo formě |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak se vám najít 7 "displej s weby?
| |||
| |||
| Jsem dělal resoloution hack na 1024x768 tak je to v pořádku, ale i jen opravdu koupil jako gadget a IVE skončil používání non stop. Dvě v současné době používá jen jeden pro DivX přehrávač pro mou tv tak i mohou prodávat jen jeden a použít jednu pro práci a pleasre, protože více než dostatečně silný Ive také dostal přetaktování nástroj, který může být spuštěn na 900mhz a spuštění ventilátoru na 80% a to jen se dostane na 59 stupňů |
|
| |||
| |||
| I mohou zakoupit v závislosti na specifikace |
|
| |||
| |||
| Také proto se musíte hack dostat res nahoru? stačí upravit xorg v xandros |
|
| |||
| |||
| Miluju, jak se to nazývá "eee" ks |
|
| |||
| |||
| Musel jsem se dostat hacknutý ovladače im pomocí Intel ovladač pro Windows XP je jiné než své více než použitelná klávesnice vypadá nepatrná a obtížné používat, ale IVE mám pocit i typ přesnější a rychlejší, než jsem si na běžné velikosti klávesnice Wx |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 15. leden 2009 06:29 |
| Procesory Init Asus, RMA Nápověda | SocialWarfare | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 29. Prosinec 2008 17:44 |
| Jak moc bych si pro mou ASUS 8800 GT | gtf6 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 27. listopadu 2008 20:54 |
| Nejlepší Základní desky - ASUS | Hromovládce | Procesory, základní desky & RAM | 6 | 29. Září 2007 00:39 |
| Mají problém s asus p5n-E SLI | necromancier | Procesory, základní desky & RAM | 13 | 27. červenec 2007 17:04 |
| Thread Nástroje | |
| |