![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| πράγματι μου θεωρεί κακή πάρετε μία το Μάρτιο και το ραβδί ένα καλύτερο linux για αυτό
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Πράγματι, θα πρέπει να κλείσει ομόφρονα βλάκας ![]() το xandros ένα λίγο isn't προσαρμόσιμος αρκετά για μένα και δεν υπάρχει Compiz |
|
| |||
| |||
| Hi Guys IVe έχεις Windows XP Pro εγκατασταθεί στον Λευκό μου 2GB eee με 8gb SD XP έχει περιοριστεί στα 680mb με ενσωματωμένα τα προγράμματα οδήγησης, επίσης, όλες μου οι φάκελοι και οι στόχοι είναι να υπογραμμιστεί η 8gb sd Εκτελεί μια θεραπεία για την καθημερινή χρήση, με το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα 2GB RAM σε 512 επί του σκάφους Αλλά είμαι Citrix για τη λειτουργία του για το εργασιακό περιβάλλον, όπως το Outlook και το Word και τα λοιπά σφάλμα αυτό δεν μπορεί με οποιοδήποτε σχήμα ή μορφή |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πώς να βρεθεί ο 7 "οθόνη με ιστοσελίδες;
| |||
| |||
| Έχω κάνει resoloution σιδηροπρίονο 1024x768 ώστε να είναι ωραία, αλλά μόνο πραγματικά αγοράζονται ως ένα gadget και IVE κατέληξε το χρησιμοποιείτε μη σταματήσει. Έχεις δύο προς το παρόν χρησιμοποιείται για μία μόνο DivX player για tv μου, λοιπόν, μπορούν να πουλήσουν ένα και μόνο χρήση για την εργασία και pleasre ως εκεί για περισσότερο από αρκετά ισχυρό IVe επίσης έχεις overclocking εργαλείο που μπορεί να τρέχει σε 900MHz και τη λειτουργία του ανεμιστήρα στο 80% και αυτό γίνεται μόνο σε 59 βαθμούς |
|
| |||
| |||
| i μπορούν να αγοράζουν ανάλογα με specs |
|
| |||
| |||
| Επίσης, γιατί χρειάζεται να σιδηροπρίονο για να το ΑΠΕ μέχρι; μπορείτε να επεξεργαστείτε το xorg στο xandros |
|
| |||
| |||
| Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο χαρακτήρισε το "eee" pc |
|
| |||
| |||
| Θα έπρεπε να έχετε ένα hacked im χρησιμοποιώντας ως οδηγό την Intel οδηγός για τα Windows XP, εκτός από το ότι πάνω από το πληκτρολόγιο χρησιμοποιήσιμης φαίνεται μικρή και σκληρή χρήση, αλλά για να έχεις μια αίσθηση IVE i τύπο πιο ακριβή και πιο γρήγορα από ό, τι να κάνω για μια κανονική μεγέθους πληκτρολόγιο WX |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 15 Ιαν 2009 06:29 |
| Cpu init Asus, RMA Βοήθεια | SocialWarfare | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 29 Δεκ. 2008 17:44 |
| Πόσο θα μου για να πάρω ASUS 8800 GT | gtf6 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 27 Νοε 2008 20:54 |
| Best Motherboard - ASUS | Βροντών | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 29η Σεπ 2007 00:39 |
| Έχοντας ένα πρόβλημα με την ASUS P5N-E SLI | necromancier | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 13 | 27 Ιουλ 2007 17:04 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |