![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zaista mi bolesne misli dobiti jedan u stick ožujak i bolje linux na njemu
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Zaista vam je potreban Vam zatvoreno istomišljenika budalu ![]() je samo jedan xandros prilagodljivim nije dovoljno za mene i nema compiz |
|
| |||
| |||
| Hi Momački Ive got Windows XP Pro Installer na moj 2GB Bijela eee sa 8gb SD XP je smanjiti na 680mb sa ugrađenim vozača, i sve moje mape i ciljevi su ukazali na 8gb sd Prometuje gozba za korištenje dana u dan, samo je problem sa 2GB je da je u 512 ram onboard Ali ja sam na njoj prikazivati Citrix za rad okoliš, kao što su Outlook i riječ i tako dalje ne mogu ga u fault anyway oblik ili formu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kako ste pronalaľenju 7 "zaslon s web stranice?
| |||
| |||
| Ja sam učinio resoloution hack za 1024x768 tako da je u redu, ali ja stvarno kupila samo kao gadget i Ive zavrsilo koristeći ga non stop. Imaš dva trenutno koriste samo jedan za DivX player za moj tv pa sam svibanj prodati jedan i samo jedan za rad koristiti i kao pleasre postoji više nego dovoljno snažan Ive je dobio overclocking alat koji može učiniti to raditi na 900mhz i pokrenite ventilator na 80% i to samo dobiva do 59 stupnjeva |
|
| |||
| |||
| JA svibanj kupiti ovisno o naočale |
|
| |||
| |||
| i zašto trebate hack da biste dobili res gore? možete editirati xorg u xandros |
|
| |||
| |||
| Volim kako se zove je "eee" pc |
|
| |||
| |||
| Morao sam dobiti sjeckan kao vozač im koristeći Intel Windows XP vozač za drugo nego da je njegova više od useable tipkovnici izgleda sićušne i teško koristiti, ali imam osjecaj da je dobio upišite točniji i brži nego što mi je činiti na normalne veličine tipkovnici Wx |