![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Valójában nekem úgy beteg kap egy márciusi és kibír egy jobb linux rajta
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| valóban szüksége van Önnek zárt gondolkodású bolond ![]() a xandros egy csak isnt testreszabható elég nekem, és nincs compiz |
|
| |||
| |||
| Hello Srácok Ive got telepített Windows XP Pro on my 2GB fehér eee egy 8GB-os SD XP vágták le a 680mb a beágyazott vezetők is minden mappák és célokat mutatni, hogy a 8GB-os SD Fut a kezelésére a napi használatra, csak a probléma az, hogy a 2GB RAM-512 a fedélzeten De futó Citrix azt a munkahelyi környezetet, mint például az Outlook és a Word és így tovább nem hiba, hogy az amúgy is formában vagy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hogy van találva 7 "kijelző honlapok?
| |||
| |||
| I've done a resoloution csapkod az 1024x768, így jól van, de én csak tényleg megvette a gadget és ive végül azt használó non stop. Két pillanatában az egyik a használt csak egy DivX lejátszó My TV úgy lehet értékesíteni, és csak az egyik a munka és a pleasre mivel több, mint elég erős Ive overclocking is van egy eszköz, amely lehet, hogy fut a 900MHz, és futtassa a rajongói 80%-os, és csak akkor kapja a 59 fokban |
|
| |||
| |||
| Lehet vásárolni egy függően specs |
|
| |||
| |||
| is, miért kell hack, hogy a dolog a helyzet? ha csak a szerkesztés xorg a xandros |
|
| |||
| |||
| Imádom, hogy hogyan hívják azt a "eee" PC |
|
| |||
| |||
| Volt, hogy egy vezető im feltörve az intel driver a Windows XP más, mint hogy több mint használható a billentyűzet néz apró és nehéz használni, de ive van egy érzésem, I. típusú pontosabb és gyorsabb, mint én egy normál méretű billentyűzet Wx |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 15. január 2009 06:29 |
| Cpu Init Asus, rma Segítség | SocialWarfare | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 29. december 2008 17:44 |
| Mennyit is kapok az én ASUS 8800 GT | gtf6 | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 27. november 2008 20:54 |
| Best Alaplap - ASUS | Mennydörgő Jupiter | Processzorok, alaplapok és RAM | 6 | 29. Szeptember 2007 00:39 |
| Miután a probléma az ASUS p5n-E SLI | necromancier | Processzorok, alaplapok és RAM | 13 | 27. július 2007 17:04 |
| Téma eszközök | |
| |