![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אכן חושב לי לקבל חולה אחד במארס ו מקל טוב יותר את זה על לינוקס
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ידעתי את זה היה מגיע
|
| |||
| |||
| אכן אתה צריך את הטמבל הזה סגור אפק ![]() את xandros אחד פשוט isn't customisable מספיק בשבילי ואין compiz |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה Ive יש Windows XP Pro המותקנים על אזור 2GB Eee לבן עם 8gb SD XP כבר לקצץ כדי 680mb עם מנהלי התקנים מוטבעים, גם את כל התיקיות ואת מטרות הם הצביעו על 8gb SD מפיק א לטפל עבור היומיומית לשימוש, רק הבעיה היא עם 2GB ראם כי 512 ב onboard אבל אני מפעיל את זה על Citrix עבור סביבת העבודה כגון Outlook ו-Word וכן הלאה לא יכול להתלונן על זה בכל מקרה צורה או צורה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איך אתם מוצאים את 7 "להציג עם אתרי אינטרנט?
| |||
| |||
| אני שעשיתם resoloution א גרזן 1024x768 כדי כך בסדר, אבל אני באמת רק קנו את זה כמו גאדג 'ט ו ive הסתיים עד לא להפסיק להשתמש בו. יש שני ברגע אחד נעשה שימוש רק עבור divx Player עבור הטלוויזיה שלי אז אני יכול למכור אחד אחד ופשוט לשימוש עבור עבודתו כפי pleasre שם יותר חזק מספיק Ive גם יש overclocking כלי אשר יכול לגרום לו להופיע ב 900mhz ולהפעיל המאוורר ב 80% והוא מקבל רק ל 59 מעלות |
|
| |||
| |||
| אני יכול לקנות אחד בהתאם מפרט |
|
| |||
| |||
| כמו כן, למה אתה צריך לגדוע מיל כדי לקבל את המצב? רק אתה יכול לערוך את xorg ב xandros |
|
| |||
| |||
| אני אוהב איך הם קראו לזה "Eee" PC |
|
| |||
| |||
| הייתי צריך לקבל hacked נהג כפי IM באמצעות Intel מנהל חלונות XP חוץ מזה שלו יותר useable מקלדת נראה זעיר וקשה להשתמש ive אבל יש לי הרגשה שאני סוג מדויק יותר מהר יותר ממה שאני עושה בדרך כלל על מקלדת בגודל Wx |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 5 | ה -15 בחודש ינואר 2009 06:29 |
| CPU Init ASUS, Rma עזרה | SocialWarfare | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 29 דצמבר 2008 17:44 |
| כמה אני מעוניין לקבל עבור ASUS 8800 GT שלי | gtf6 | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | -27 נובמבר 2008 20:54 |
| לוח האם הטוב ביותר - ASUS | Thunderer | CPUs, Motherboards & RAM | 6 | 29 ספטמבר 2007 00:39 |
| נתקל בבעיה עם ASUS p5n-E SLI | necromancier | CPUs, Motherboards & RAM | 13 | -27 יולי 2007 17:04 |
| שרשרת כלים | |
| |