![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iš tiesų man mano blogos gauti vieną kovo ir klijuoti geriau linux tai
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| tikrųjų jums reikia jums baigtas bendraminčių kvailas ![]() Xandros tik vienas forget pritaikoma pakanka man ir nėra jokio compiz |
|
| |||
| |||
| Hi Guys Ive got Windows XP Pro įdiegta mano 2GB White eee su 8GB SD XP buvo nukirsti su 680mb su įterptais vairuotojams, taip pat visi mano katalogai ir tikslų nurodė 8GB SD Mityba sergant kasdien naudoti, tik problema su 2gb yra tai, kad 512 ram ir laive Bet aš einu Citrix dėl to, kad darbo aplinka, pavyzdžiui, Outlook ir Word ir tt negali kaltės ją vistiek pavidalu ar forma |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaip jums surasti 7 "monitorius su interneto svetainėse?
| |||
| |||
| I've done resoloution Hack 1024x768, todėl labai gerai, bet aš tik tikrai nupirko kaip mini ir IVE baigėsi naudodami non stop. Šiuo metu du priprato vienas tik DivX grotuvas mano televizija tai galiu parduoti vieną, ir tik naudojant vieną darbą ir pleasre nes ten daugiau nei pakankamai galingas Ive, taip pat gavo įsijungimas priemonė, kuri gali padaryti jį paleisti bent 900MHz ir paleisti ventiliatorių bent 80% ir ji pasireiškia tik iki 59 laipsnių |
|
| |||
| |||
| i gali pirkti vieną, priklausomai nuo specifikacijų |
|
| |||
| |||
| pat, kodėl jums reikia nulaužti gauti res up? Jūs galite tiesiog redaguoti Xandros xorg |
|
| |||
| |||
| Man patinka kaip jie pavadino jį "Eee" kompiuterį |
|
| |||
| |||
| Aš turėjau gauti hacked vairuotojas, kaip jiems naudojantis "Intel" tvarkyklės "Windows XP", išskyrus, kad jo daugiau nei prieinamu klaviatūra atrodo mažos ir sunku naudotis, bet ive got a feeling I tipo tiksliau ir greičiau, nei aš dėl įprastos klaviatūros dydžio Wx |