![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
skutočne si myslí, že mi zle dostať v marci a nalepiť ju na lepšie linux
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citácia:
|
|
|
|||
|
|||
|
naozaj potrebujete vy zatvorené zmýšľajúcich blázon
![]() o Xandros jenom isnt prispôsobiteľné dosť pre mňa a neexistuje žiadny compiz |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj Kluci
Ive mám Windows XP Pro nainštalovaný na mojom 2gb Bielej EEE s 8 GB SD XP bol vyťat na 680mb s vodiči vstavané aj všetky zložky a moje ciele sú poukázala na 8gb sd Prevádzkuje liečbe pre každodenné použitie, jediný problém je s 2 GB RAM 512, že v palubnej Ale já jsem na ňom beží Citrix pre pracovné prostredie ako je Outlook a slová a tak ďalej nie je chyba v každom tvare alebo forme |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ako sa vám nájsť 7 "displej s weby?
|
|||
|
|||
|
Jsem dělal resoloution hack na 1024x768 tak je to v poriadku, ale i len naozaj kúpil ako gadget a IVE skončil používanie non stop.
Dve v súčasnosti používa len jeden pre DivX prehrávač pre moju tv tak i môžu predávať len jeden a použiť jednu pre prácu a pleasre, pretože viac ako dostatočne silný Ive tiež dostal přetaktování nástroj, ktorý môže byť spustený na 900MHz a spustení ventilátora na 80% a to len sa dostane na 59 stupňov |
|
|
|||
|
|||
|
I môžu zakúpiť v závislosti od špecifikácie
|
|
|
|||
|
|||
|
Aj preto sa musíte hack dostať res hore? stačí upraviť xorg v Xandros
|
|
|
|||
|
|||
|
Milujem, ako sa to nazýva "eee" ks
|
|
|
|||
|
|||
|
Musel som sa dostať hacknut ovládače im pomocou Intel ovládač pre Windows XP je iné ako svoje viac ako použiteľná klávesnica vyzerá nepatrná a ťažko používať, ale IVE mám pocit aj typ presnejšie a rýchlejšie, než som si na normálnej veľkosti klávesnice
Wx |