![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| заиста ми болесне мисли добити један у стицк март и боље Линукс на њему
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Заиста вам је потребан Вам затворено истомишљеника будалу ![]() је само један ксандрос прилагодљивим није довољно за мене и нема цомпиз |
|
| |||
| |||
| Бок Момачки Иве гот Уиндоус КСП Про инсталиран на мој 2ГБ Бијела еее са 8ГБ СД КСП је смањити на 680мб са уграђеним возача, и све моје фасцикле и циљеви су указали на 8ГБ сд Прометују гозба за коришћење дана у дан, само је проблем са 2ГБ је да је у 512 рам онбоард Али ја сам на њој приказују Цитрикс за рад околину, као што су Оутлоок и реч и тако даље не могу да га у? тите Аныуаы облик или форму |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Како сте проналал̌ењу 7 "екран са уеб странице?
| |||
| |||
| Ја сам учинио ресолоутион пијук за 1024кс768 тако да је у реду, али ја стварно купила само као гаџет и Иве заврсило користећи га нон стоп. Имаш два тренутно користе само један за ДивКс плаыер за мој тв па сам мај продати један и само један за рад користити и као плеасре постоји више него довољно снажан Иве је добио Оверцлоцкинг алат који може да учини то радити на 900мхз и покрените вентилатор на 80% и то само добија до 59 степени |
|
| |||
| |||
| ЈА мај купити зависности о наочаре |
|
| |||
| |||
| и зашто треба пијук за добити рес горе? можете едитирати ксорг у ксандрос |
|
| |||
| |||
| Волим како се зове је "еее" пц |
|
| |||
| |||
| Морао сам добити сјецкан као возач им помоћу Интел Уиндоус КСП возач за друго него да је његова више од усеабле тастатури изгледа сићушне и тешко користити, али имам осјецај да је добио откуцајте тачније и бржи него што ми је чинити на нормалне величине тастатури Укс |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Асус (Асус Г1Сн АК014Ц) вс. Ризеон (С97В-ГС) | Самантха0101 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 15 јануар 2009 06:29 |
| ЦПУ инити Асус, РМА Помоћ | СоциалУарфаре | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 29 децембар 2008 17:44 |
| Колико бих се за моје Асус 8800 ГТ | гтф6 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 27 новембар 2008 20:54 |
| Најбоља матична плоча - Асус | Громовник | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 6 | 29. сеп 2007 00:39 |
| Имаш проблем са Асус п5н-е сли | нецроманциер | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 13 | 27. јула 2007 17:04 |
| Тхреад Тоолс | |
| |