![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerçekten beni hasta bir Mart almak ve daha iyi Linux sopa düşünüyor
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| gerçekten size kapalı gerekir aptal fikirli ![]() ve Xandros biri yeterli benim için özelleştirilebilir ve isnt there is no Compiz's |
|
| |||
| |||
| Selam Beyler Ive Windows XP Pro benim 2GB Beyaz EEE bir 8GB SD ile yüklü var XP 680mb için sürücüleri gömülü ile birlikte, tüm klasörleri ve hedefleri 8GB SD işaret vardır kesildi edildi Çalıştırır günlük kullanımı gün için 2GB ile, tek sorunu farklı bir o Teknede bulunan 512 RAM Ama bu bakış açısı ve kelime ve benzeri gibi bir çalışma ortamı için Citrix kullanıyorum değil zaten şekil veya formu bu hata olabilir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nasıl web ekran 7 "bulduklarına?
| |||
| |||
| Bu sorun yoktu ben 1024x768 kesmek için bir resoloution yaptık, ama sadece gerçekten bir gadget ve ive olarak satın olmayan durdurmak kullanarak sona erdi. Var iki şu anda benim TV ve satmak Mayıs sadece yeterince güçlü daha fazla iş ve pleasre olarak kullanmak sadece bir DivX oynatıcı Öyle bir kullanılır Ive de bu 900MHz çalıştırılacak ve at 80% fan çalıştırmak ve sadece 59 derece alır yapabilirsiniz overclock aracı var |
|
| |||
| |||
| Bir özellikleri bağlı olarak satın Mayıs |
|
| |||
| |||
| Ayrıca neden kesmek için RES kalkmak gerekiyor? sadece Xandros olarak xorg düzenleyebilirsiniz |
|
| |||
| |||
| Ben nasıl bir "eee" bilgisayar adı aşk |
|
| |||
| |||
| Ben sohbet olarak gündeme sürücü windows intel sürücüsünü kullanarak almak zorunda diğer XP daha da fazla klavye küçük ve kullanımı ancak daha Ben normal bir klavye boyutlu yapmak ive I türü daha doğru ve daha hızlı bir his var zor görünüyor kullanılamaz WX |