![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Какви биха били най-добре да купя лаптоп, който най-много разходи за малко над 500 лири? Някой прави ли нещо? DONT възнамеряват да се спецификационен върха на тази цена от пътя! само едно прилично, графики, памет, процесор др наздравици |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ще ми се правиш всякакви светлина или само за игрални филми и харесва?
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| и двете наистина ... искали да играят дружество на герои и игри така .. DONT но трябва да са ги на високо спецификациите или нищо, DONT ума играя тях на ниско качество. дори ако знаете някоя добра уеб сайтове, които продават ги за евтините и неща? наздравици |
|
| |||
| |||
| За да бъде честен COH Ще бъде доста трудно да се играе на лаптопа, имам XPS Gen2 M170, че може да играе в световен конфликт и харесва на ниски настройки, може би най-добрият залог вероятно да купи на старо от иБей, защото, ако сте Ще играя тези доста игри, нов не е много опция А и тя е € 500 или sterlng?
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| 500 Стирлинг. то doesn't наистина въпрос за игри, за да бъдем честни тогава .. но имам никакви сайтове или видове преносими компютри, които са просто добро качество за парите и т.н.? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вижте ми SIG. Аз само я е купил в началото на октомври и Съмнявам се нещо по-добро е наред, тъй като (но не вземат думата си за него)
| |||
| |||
| Цитат:
Intel "Dore" 2 Duo T8100 |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Този голям лаптоп, игрите трябва да бъде бриз с нея
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
Наздраве приятелю ..Винаги вярвам ирландска човек .. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Използване на програми на компютъра в мрежата от главния компютър | hotchef23 | В мрежа, модеми & VoIP | 7 | 31 май 2008 г. 14:25 |
| Нишка Инструменти | |
| |