![]() |
|
| |||
| |||
| Ποια θα ήταν τα καλύτερα για την αγορά laptop το οποίο κοστίζει μόλις σε περισσότερες από 500 λίρες; Εχεις κάνει κάποιος ή κάτι; dont προτίθενται να spec πάνω στην τιμή αυτή από το δρόμο! με μόνο ένα αξιοπρεπές, γραφικών, μνήμης, επεξεργαστή κ.λ.π. εις υγεία |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα το κάνουμε κάθε φως gaming ή μόνο για ταινίες και το θέλει;
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| τόσο πολύ ... ήθελαν να παίξουν ήρωες της εταιρείας και παιχνίδια όπως το ότι .. dont αλλά πρέπει να έχουν υψηλές προδιαγραφές σε αυτά ή τίποτα δεν, dont μυαλό τους παίζοντας για χαμηλής ποιότητας. ακόμη και αν γνωρίζετε καμία καλή ιστοσελίδες που πωλούν για φθηνότερη και τέτοια; εις υγεία |
|
| |||
| |||
| Για να είμαι ειλικρινής COH είναι θα είναι πολύ δύσκολο να παίξει σε ένα φορητό υπολογιστή, έχω ένα XPS Gen2 M170 που μπορούν να παίξουν κόσμο της σύγκρουσης και το αρέσκεται στις χαμηλές ρυθμίσεις, καλύτερο στοίχημα θα μπορούσε πιθανότατα να αγοράσετε μία μεταχειρισμένα από το eBay, cos αν είστε θα παίξουν αυτές κάπως παιχνίδια, τα νέα δεν είναι πραγματικά μια επιλογή Αχ και να είναι € 500 ή sterlng;
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| 500 Stirling. it doesn't πραγματικά ζήτημα σχετικά με τα παιχνίδια για να είμαστε ειλικρινείς, στη συνέχεια .. αλλά έχεις κάθε χώρους ή τύπους φορητοί υπολογιστές που να είναι μόνο καλής ποιότητας για τα χρήματα κτλ; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Check out μου sig. Θέλω μόνο αγόρασε στις αρχές του Οκτωβρίου και αμφιβάλλω για κάτι καλύτερο, δεδομένου ότι έχει έρθει (αλλά δεν λαμβάνουν το λόγο μου για αυτό)
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Intel 'Dore' 2 Duo T8100 |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Thats μεγάλη laptop, παιχνίδια πρέπει να είναι ένα αεράκι με αυτό
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
cheers mate ..πάντα εμπιστοσύνη ιρλανδική τύπος .. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η χρήση προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών για το δίκτυο από τις κύριες | hotchef23 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 7 | 31 Μαΐου 2008 14:25 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |