![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Što bi bilo najbolje kupiti laptop koji najviše košta nešto preko 500 £? bilo tko je dobio bilo koji način ili bilo što? ne namjeravam da se u to top spec. cijena po putu! samo jedan s pristojne, grafiku, memorije, procesora itd. živjeli |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hoćete li se bilo koji događaj ili samo gaming svjetlo za filmove i voli?
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| i stvarno ... željeli igrati tvrtka heroje i igre kao što su to .. ali ne moraju imati ih na visoke naočale ili ništa, ne misli igrajući ih na niske kvalitete. čak i ako znate bilo koje dobre web stranice koje prodaju ih za najjeftinije i stvari? živjeli |
|
| |||
| |||
| Da budem iskren COH će biti prilično teško igrati na laptop, imam Gen2 XPS M170 svijetu koji može igrati u sukobu te voli na niskim postavkama, ti najbolje kladiti da će vjerojatno kupiti polovno od eBay, cos ako ide igrati one kinda igara, zapravo i nije nova opciju Oh, i to 500 € ili sterlng?
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| 500 stirling. to se stvarno obzira o igrama pa da budem iskren .. ali je dobio stranice ili bilo koje vrste prijenosnika koji su samo kvalitetan za novac itd? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Check out moj sig. Samo sam ga kupio je početkom listopada i ja nešto bolje sumnje je došao uzduž od (ali ne uzeti moj riječ za to)
| |||
| |||
| Quote:
Intel 'Dore' 2 Duo T8100 |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Taj veliki laptop, gaming treba biti povjetarac s njom
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
nazdravlje drugarica ..uvijek povjerenje jedan irski momak .. |