![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mi lenne a legjobb laptopot vásárolni, amely a legtöbb csak a költségek több mint 500 font? Van hogy bárki vagy bármi? dont szándékozik a tetejére spec ezen az árfolyamon az úton! csak a tisztességes, grafika, memória, processzor, stb egészségére |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ott lesz könnyű ezt a szerencsejáték vagy csak a filmeket és a szeret?
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| mind igazán ... Szeretnék játszani Company of Heroes és játékok ilyesmi .. de dont volna azokat a nagy szemüveg vagy semmit, dont mind őket játszani az alacsony minőségű. még akkor is, ha tudom, hogy jó honlapok értékesíteni őket a legolcsóbb és a cucc? egészségére |
|
| |||
| |||
| Hogy őszinte legyek COH lesz elég nehéz játszani egy laptop, van egy XPS Gen2 M170 hogy játszhat a világ konfliktusok és szereti az alacsony beállításokat, akkor a legjobb bet valószínűleg vásárolni egy secondhand az eBay, mert ha fog játszani ezen kinda játékok, új, nem igazán egy opció Ja, és ez a 500 € vagy sterlng?
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| 500 Stirling. ez nem igazán törõdsz játékok őszinte legyek, akkor .. de vannak olyan területek, illetve típusú laptop, hogy csak jó minőségű, a pénz stb? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Check out my sig. Én csak azt vettem elején az október és nem hiszem, valami jobbat is jön, mivel (de ne fogd meg a szót is)
| |||
| |||
| Idézet:
Intel "Dore" 2 Duo T8100 |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Amit a nagy laptop, játékokhoz kell a szél is
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
cheers mate ..Mindig bizalom egy ír srác .. |