![]() |
|
| |||
| |||
| מה יהיה הכי טוב לקנות בו מחשב נייד לכל היותר רק עולה מעל 500 פאונד? יש לך מישהו עושה או משהו? dont מתכוון להיות הדף spec באותו מחיר דרך אגב! רק אחד עם הגון, גרפיקה, זיכרון, מעבד וכו ' לחיים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה עושה את כל המשחקים שעה או רק סרטים ואת אוהבת?
|
| |||
| |||
| הן באמת ... רוצה לשחק חברה של גיבורים ומשחקים ככה .. dont אבל צריך לקבל אותם על מפרט גבוה או כלום, dont אכפת להם לשחק על איכות נמוכה. גם אם אתה יודע טוב כל אתרי האינטרנט שמוכרים אותם הזול ביותר וכאלה? לחיים |
|
| |||
| |||
| כדי להיות כנים COH הוא הולך להיות די קשה לשחק על מחשב נייד, יש לי XPS Gen2 M170 יכול לשחק כי העולם אוהב את הקונפליקט ואת נמוך על הגדרות, את ההימור הכי טוב היה כנראה לקנות אחד משומש מ eBay, אם אתה חסת עלים הולך לשחק קצת במשחקים האלה, היא לא ממש חדש אופציה אה, והוא זה € 500 או sterlng?
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| 500 stirling. זה באמת משנה doesn't על משחקים כדי להיות כנים אז .. אבל יש אתרים או כל סוגי מחשבים ניידים, כי הם פשוט באיכות טובה לכסף וכו '? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בדוק את sig. אני רק קניתי אותו בתחילת אוקטובר ואני ספק יש משהו טוב יותר להתקדם מאז (אך לא מוציא את אותה מילה)
| |||
| |||
| ציטוט:
אינטל 'דורי' 2 Duo T8100 |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Thats גדול הנייד, המשחקים צריכים להיות עם אותה רוח
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
Cheers זוג ..תמיד לסמוך על בחור אירי .. |