![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Koks būtų geriausias nešiojamas pirkti kurių daugiausia išlaidos šiek tiek daugiau nei £ 500? Anyone got nors daro ar ko nors? Dont ketinate vykti "iš viršaus Spec tą kainą taip! su padoriu, tik viena grafika, atmintis, procesorius ir tt į sveikatą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar galite daryti bet šviesos lošimų ar tiesiog filmų ir pan?
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| ir tikrai ... mėgsta žaisti Company of Heroes ir žaidimai, pavyzdžiui, kad .. bet Dont turėti juos aukštos specifikacijų arba nieko, dont mind žaisti jų žemos kokybės. net jei žinote kokių nors gerų svetainių, siūlančių jiems už pigiausią ir kita? į sveikatą |
|
| |||
| |||
| Turi būti sąžiningai COH yra viskas bus labai sunku žaisti ant laptopo, turiu Gen2 XPS M170, kad galima žaisti World in Conflict ir mėgsta dėl mažo parametrus, jums tikriausiai Geriausia nusipirkti vieną Secondhand iš eBay, cos, jei esate ketina atlikti kinda tuos žaidimus, naujas iš tiesų nėra galimybės O ir tai 500 € arba sterlng?
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| 500 Stirling. tai nepadės iš tiesų klausimą apie žaidimus būti sąžiningiems tada .. bet tada jokių svetainių ar tipų nešiojamieji kompiuteriai, kurie yra tik geros kokybės už pinigus ir tt? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Check out my sig. Aš tik nusipirkau jį spalio pradžioje, ir aš abejoju, ką geriau turi ateiti kartu, nes (bet ne Take my word for it)
| |||
| |||
| Citata:
"Intel" Brangu "2 Duo T8100 |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Thats Great nešiojamas, žaidimų, turėtų būti su juo Breeze
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
Cheers mate ..visada pasitiki airių vaikinas .. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naudodami programas kompiuterio tinklo iš pagrindinių kompiuterio | hotchef23 | Networking, Modems & VoIP | 7 | Gegužė 31, 2008 14:25 |
| Temos įrankiai | |
| |