![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čo by bolo najlepšie si kúpiť notebook, ktorý na väčšinu nákladov len niečo cez 500 libier? Máte je niekto alebo niečo? dont chcú byť top spec za túto cenu na ceste! len raz sa dôstojnej, grafika, pamäť, procesor atď na zdravie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Budete robiť žiadne ľahké hranie, alebo len pre filmy a rád?
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| jak naozaj ... chceli hrať Company of Heroes a hry takhle .. dont ale mať je na vysokej špecifikácie alebo nič, dont mysli hranie je na nízkej kvality. aj keď poznáte nejaké dobré stránky, ktoré predávajú za najlacnejšie a tak? na zdravie |
|
| |||
| |||
| Ak chcete byť úprimný CoH je bude docela ťažké hrať na notebooku, mám XPS GEN2 M170, ktorý môže hrať sveta v konflikte a rád na nízke nastavenie najlepšie stávkou pravdepodobne by sa kúpiť jeden z druhej ruky od eBay, pretože ak ste budeme hrať tie hry trochu nový nie je možnosť Aha, a je to 500 € alebo sterlng?
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| 500 Stirling. doesnt je naozaj vec o hry, ktoré majú byť úprimný potom .. ale dostal akejkoľvek stránky alebo typy notebookov, ktoré sú rovnako kvalitné za peniaze atd? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozri sa na môj sig. Kúpil som ju len na začiatku októbra, a pochybuji, niečo lepšie, pretože má ísť (ale nie sú moje slová na to)
| |||
| |||
| Citácia:
Intel 'Dore' 2 Duo T8100 |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| To je veľký notebook, hra by mala byť vietor s ním
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
nazdraví kámo ..vždy veriť írskej chlap .. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Používanie programov na počítači v sieti z hlavného počítača | hotchef23 | Siete, Modemy & VoIP | 7 | 31. mája 2008 14:25 |
| Thread Tools | |
| |