![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Що було б найкращим ноутбуком купити які в найбільш витрати трохи більше 500 фунт? кого-небудь є будь-яка робить або що-небудь? Dont мають намір бути Топ Spec за цією ціною, до речі! тільки з одного гідною, графіка, пам'ять, процесор т.д. ура |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи будете ви робити будь-які гра світла або тільки для фільмів і любить?
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| як насправді ... люблю грати компанію героїв і в такі ігри .. Dont але мати їх на високі специфікації, або нічого, Dont Mind грає їх низьку якість. Навіть якщо ви знаєте будь-яких хороших веб-сайтів, які продають їх за дешевою і все інше? ура |
|
| |||
| |||
| Щоб бути чесним COH Is Gonna бути досить важко грати на ноутбуку, у мене є XPS Gen2 M170, які можуть відігравати в світі конфліктів і любить на низьких настройках, ви найкращі ставки, ймовірно, щоб купити старий від eBay, COS, якщо ви будуть грати ті цікаве ігри, нові не дуже опції Та й це € 500 або sterlng?
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| 500 Стірлінга. doesn't це дійсно питання про ігри бути чесним то .. але є будь-які сайти або типи ноутбуків, які просто гарна якість за гроші і т.д.? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Від'їзд мій SIG. Я тільки придбала його на початку жовтня, і я сумніваюся, що щось краще прийшов разом з (але не вірте мені на слово)
| |||
| |||
| Цитата:
Intel 'Дора' 2 Duo T8100 |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Thats більше ноутбуків, ігор має бути вітер з нею
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
Cheers Mate ..завжди довіряють ірландський хлопець .. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Використання програми на комп'ютері в мережі з основним комп'ютером | hotchef23 | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 31 травня 2008 14:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |