![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Аз съм закупуване на лаптоп, който е просто ще бъде използвана за сърфиране в мрежата, а може би и да слушат музика. Да не се нуждаят от нещо въображаемо, просто нещо, което ще работи, и да работят за години напред. Повечето от компютри имам обичай се изгражда и тези, които марка винаги съм купил края на разбити в рамките на няколко години.
И така, какво е най-издръжливата марка и по-специално това, което е най-издръжливата лаптоп мога да получа за по $ 1000? Също така, марка, която е най-добрата техническа поддръжка? Благодарности. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Преносими компютри обикновено имат кратък срок на годност, те прегряване и да почука за др Ремонти обикновено натежава над втората си стойност ръка след няколко години, поради по-високите части и разходите за труд в сравнение с настолни компютри / кули.
Не най-добрия съвет е да отидете на луд по спец. / цена и да закупите от etailer като dabs или ebuyer да се получи добра сделка, когато започва хардуер ще плодов извън гаранция, да го замени. Моята система: Hybr! Г
|