![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Είμαι αγοραστής ενός φορητού υπολογιστή που θα είναι μόνο να χρησιμοποιηθεί για να σερφάρετε στο διαδίκτυο, και ίσως και να ακούσετε μουσική. Δεν χρειάζεται τίποτα φανταχτερό, μόνο κάτι που μπορεί να λειτουργήσει, και το έργο για τα επόμενα χρόνια. Οι περισσότεροι από τους υπολογιστές που είναι προσαρμοσμένη και αναπτύσσει το εμπορικό σήμα αυτά έχω πάντα αγοράζονται τελικά θραυσμάτων μέσα σε λίγα χρόνια. Λοιπόν, τι είναι το πιο σταθερό και πιο συγκεκριμένα μάρκα τι είναι το πιο ανθεκτικό φορητό υπολογιστή μου για να πάρετε υπό $ 1000; Επίσης, η οποία έχει το καλύτερο σήμα τεχνική υποστήριξη; Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Laptops συνήθως έχουν μικρό χρόνο ζωής, που την υπερθέρμανση και να χτυπήσει περίπου κλπ. Επισκευές συνήθως υπερτερούν των μεταχειρισμένων αξία, μετά από λίγα χρόνια, λόγω της μεγαλύτερης μέρη και το κόστος εργασίας σε σχέση με υπολογιστές / πύργους.
Καλύτερη συμβουλή είναι να μην προχωρήσει σε τρελές για spec / τιμής και να αγοράσουν από ένα etailer σαν dabs ή ebuyer για να πάρετε μια καλή συμφωνία, όταν το υλικό αρχίζει να φρουτώδη από εγγύηση, την αντικαταστήσει. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια επιλογή μεταξύ 2 Υ; | chilloutcolin | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 11 Οκτωβρίου 2009 08:26 |
| Ποιο ένα από αυτά τα laptops γνώμη σας είναι η καλύτερη τιμή; | palvarez | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 30 Ιαν 2008 16:15 |
| Συστάσεις για Laptops Παρακαλώ | Μπάρνι McGrew | Laptops, Κινητά & PDA | 8 | 31 Δεκ. 2007 12:59 |
| Αεροδρόμια και φορητοί υπολογιστές | mrdaveyk | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 10 Δεκ. 2007 03:12 |
| Προσφορές Τμήμα | emmaonline | Κοινότητας Νέα & Chat | 2 | 17 Μαρ 2007 19:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |