μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

Best προσφορών, τις εγγυήσεις, την ανθεκτικότητα σε φορητούς υπολογιστές;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16 Νοεμβρίου, 2008, 18:57
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Best προσφορών, τις εγγυήσεις, την ανθεκτικότητα σε φορητούς υπολογιστές;

Είμαι αγοραστής ενός φορητού υπολογιστή που θα είναι μόνο να χρησιμοποιηθεί για να σερφάρετε στο διαδίκτυο, και ίσως και να ακούσετε μουσική. Δεν χρειάζεται τίποτα φανταχτερό, μόνο κάτι που μπορεί να λειτουργήσει, και το έργο για τα επόμενα χρόνια. Οι περισσότεροι από τους υπολογιστές που είναι προσαρμοσμένη και αναπτύσσει το εμπορικό σήμα αυτά έχω πάντα αγοράζονται τελικά θραυσμάτων μέσα σε λίγα χρόνια.

Λοιπόν, τι είναι το πιο σταθερό και πιο συγκεκριμένα μάρκα τι είναι το πιο ανθεκτικό φορητό υπολογιστή μου για να πάρετε υπό $ 1000;

Επίσης, η οποία έχει το καλύτερο σήμα τεχνική υποστήριξη;

Ευχαριστώ.
Old 17 Νοεμβρίου 2008, 08:38
Ομάδα Δωρητών

Default Best προσφορών, τις εγγυήσεις, την ανθεκτικότητα σε φορητούς υπολογιστές;

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας mr0624 View Post
Είμαι αγοραστής ενός φορητού υπολογιστή που θα είναι μόνο να χρησιμοποιηθεί για να σερφάρετε στο διαδίκτυο, και ίσως και να ακούσετε μουσική. Δεν χρειάζεται τίποτα φανταχτερό, μόνο κάτι που μπορεί να λειτουργήσει, και το έργο για τα επόμενα χρόνια. Οι περισσότεροι από τους υπολογιστές που είναι προσαρμοσμένη και αναπτύσσει το εμπορικό σήμα αυτά έχω πάντα αγοράζονται τελικά θραυσμάτων μέσα σε λίγα χρόνια.

Λοιπόν, τι είναι το πιο σταθερό και πιο συγκεκριμένα μάρκα τι είναι το πιο ανθεκτικό φορητό υπολογιστή μου για να πάρετε υπό $ 1000;

Επίσης, η οποία έχει το καλύτερο σήμα τεχνική υποστήριξη;

Ευχαριστώ.
Δεν laptops εργασίας επ 'αόριστον. Δεν σήματα έχουν καλή υποστήριξη. Οι περισσότεροι είναι εύθραυστες. Για να πάρετε ένα σταθερό σας θα πρέπει να δαπανά πολύ περισσότερο σε μια Toughbook.

Old 17 Νοεμβρίου 2008, 20:19
Διαχειριστής Ομάδα

Laptops συνήθως έχουν μικρό χρόνο ζωής, που την υπερθέρμανση και να χτυπήσει περίπου κλπ. Επισκευές συνήθως υπερτερούν των μεταχειρισμένων αξία, μετά από λίγα χρόνια, λόγω της μεγαλύτερης μέρη και το κόστος εργασίας σε σχέση με υπολογιστές / πύργους.

Καλύτερη συμβουλή είναι να μην προχωρήσει σε τρελές για spec / τιμής και να αγοράσουν από ένα etailer σαν dabs ή ebuyer για να πάρετε μια καλή συμφωνία, όταν το υλικό αρχίζει να φρουτώδη από εγγύηση, την αντικαταστήσει.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Βοήθεια επιλογή μεταξύ 2 Υ; chilloutcolin Laptops, Κινητά & PDA 1 11 Οκτωβρίου 2009 08:26
Ποιο ένα από αυτά τα laptops γνώμη σας είναι η καλύτερη τιμή; palvarez Laptops, Κινητά & PDA 3 30 Ιαν 2008 16:15
Συστάσεις για Laptops Παρακαλώ Μπάρνι McGrew Laptops, Κινητά & PDA 8 31 Δεκ. 2007 12:59
Αεροδρόμια και φορητοί υπολογιστές mrdaveyk Laptops, Κινητά & PDA 3 10 Δεκ. 2007 03:12
Προσφορές Τμήμα emmaonline Κοινότητας Νέα & Chat 2 17 Μαρ 2007 19:27
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.