![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I'm kupujete laptop koji je pravedan idući u biti koristi za surfati net, a možda slušati glazbu. Ne trebate ništa fancy, samo nešto što će raditi, i rade za godine koje dolaze. Većina računala Imam običaj se gradi i brand name one kupio sam uvijek završiti slomljen u roku od nekoliko godina. Dakle, što je najviše izdržljiva brand i više pogotovo što je većina trajan laptopa mogu dobiti za ispod $ 1000? Također, koja je najbolja marka tehničke podrške? Hvala. |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prijenosna računala obično imaju kratki rok života, oni pregrijavanja i dobiti oko pokucao itd. Popravci normalno prevagnuti njihovi rabljenih vrijednost nakon nekoliko godina zbog viših dijelova i troškova radne snage u odnosu na stolna računala / kulama.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć Odabir Između 2 laptopa? | chilloutcolin | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 11 listopad 2009 08:26 |
| Koji je jedan od ovih prijenosnika vi misliti je najbolji vrijednost? | palvarez | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 30 siječanj 2008 16:15 |
| Preporuke za Molimo Prijenosna računala | Barneya McGrew | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 8 | 31. prosinac 2007 12:59 |
| Zračne luke i laptop | mrdaveyk | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 10. prosinac 2007 03:12 |
| Hot Deals Poglavlje | emmaonline | Community News & Chat | 2 | 17. ožujak 2007 19:27 |
| Thread Tools | |
| |