![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Én vagyok a felvásárlást egy laptop, ami csak lesz használható szörf a hálóba, és lehet hallgatni a zenét. Nem kell semmi extra, csak ami működik, és a munka években. A legtöbb számítógépen már van egyéni épül, és a márkanév is, amit vettem mindig a végén tört néhány éven belül.
Szóval, mi a legtöbb márka a tartós, különösen, amit a legtöbb tartós laptop Tudok szerint 1000 $? Is, amely a márka a legjobb technika? Köszönöm. |
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Laptopok általában rövid eltarthatósági idő, a túl-és kap bekopogott körülbelül stb javítása rendszerint ellensúlyozzák a használt érték után néhány évvel a magasabb részeket és a munkaerő-költségeket az asztali / tornyok.
A legjobb tanácsot, hogy ne menjen a bolond a spec / ár és veszek egy etailer mint dabs vagy ebuyer, hogy jó üzlet, ha a hardver folyamatos gyümölcsös indul ki garanciális, pótolni. My System: Hybr! D
|