פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs

Register

Best עסקאות, אחריות, עמידה על מחשבים ניידים?

Reply

שרשרת כלים
Old 16 נובמבר 2008, 18:57
קבוצת חברות חדשות

Default Best עסקאות, אחריות, עמידה על מחשבים ניידים?

אני קונה מחשב נייד, כי היא רק הולכת לשמש לגלוש נטו, ואולי להאזין למוסיקה. האם לא צריך משהו מפולפל, משהו פשוט כי יפעל ולעבודה במשך שנים רבות. רוב המחשבים יש לי הם מותאמים אישית בונה את שם המותג ואת אלה אני כבר קנו תמיד בסופו של דבר שבור בתוך כמה שנים.

אז, מה הכי עמיד במיוחד המותג ועוד מה הכי עמיד הנייד אני יכול להשיג מתחת ל $ 1000?

כמו כן, אשר כוללת את המותגים הטובים ביותר תמיכה טכנית?

תודה.
Old 17 נובמבר 2008, 08:38
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mr0624 View Post
אני קונה מחשב נייד, כי היא רק הולכת לשמש לגלוש נטו, ואולי להאזין למוסיקה. האם לא צריך משהו מפולפל, משהו פשוט כי יפעל ולעבודה במשך שנים רבות. רוב המחשבים יש לי הם מותאמים אישית בונה את שם המותג ואת אלה אני כבר קנו תמיד בסופו של דבר שבור בתוך כמה שנים.

אז, מה הכי עמיד במיוחד המותג ועוד מה הכי עמיד הנייד אני יכול להשיג מתחת ל $ 1000?

כמו כן, אשר כוללת את המותגים הטובים ביותר תמיכה טכנית?

תודה.
אין הגבלת זמן עבודה המחשבים הניידים. לא המותגים יש תמיכה טובה. הם הכי שביר. כדי לקבל בלה אחד היית צריך להשקיע יותר משמעותית על toughbook.

Old 17 נובמבר 2008, 20:19
מנהל קבוצת

מחשבים ניידים בדרך כלל יש חיי מדף קצרים, לחמם יותר מדי ולקבל הם דפקו עוד על תיקונים וכו 'בדרך כלל להכריע את הערך יד שנייה לאחר מספר שנים עקב גבוה חלקים והתעסוקה עלויות לעומת שולחנות עבודה / מגדלים.

העצה הטובה ביותר היא לא ללכת כועס על spec / ו לקנות מחיר של etailer כמו dabs או ebuyer להשיג עסקה טובה, כאשר חומרה מתחיל הולך עסיסי מתוך אחריות, להחליף אותו.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
עזרה בחירה בין 2 מחשבים ניידים? chilloutcolin מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 1 11 אוקטובר 2009 08:26
איזה מחשבים ניידים של אלה שאתה חושב שזה התמורה הטובה ביותר? palvarez מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 3 עד ה -30 בחודש ינואר 2008 16:15
המלצות עבור מחשבים נישאים בבקשה ברני McGrew מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 8 31 דצמבר 2007 12:59
שדות התעופה ואת המחשבים הניידים mrdaveyk מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 3 -10 דצמבר 2007 03:12
מבצעים חמים סעיף emmaonline קהילה חדשות וצ 'אטים 2 -17 מרץ 2007 19:27
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.