![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אני קונה מחשב נייד, כי היא רק הולכת לשמש לגלוש נטו, ואולי להאזין למוסיקה. האם לא צריך משהו מפולפל, משהו פשוט כי יפעל ולעבודה במשך שנים רבות. רוב המחשבים יש לי הם מותאמים אישית בונה את שם המותג ואת אלה אני כבר קנו תמיד בסופו של דבר שבור בתוך כמה שנים. אז, מה הכי עמיד במיוחד המותג ועוד מה הכי עמיד הנייד אני יכול להשיג מתחת ל $ 1000? כמו כן, אשר כוללת את המותגים הטובים ביותר תמיכה טכנית? תודה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מחשבים ניידים בדרך כלל יש חיי מדף קצרים, לחמם יותר מדי ולקבל הם דפקו עוד על תיקונים וכו 'בדרך כלל להכריע את הערך יד שנייה לאחר מספר שנים עקב גבוה חלקים והתעסוקה עלויות לעומת שולחנות עבודה / מגדלים.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה בחירה בין 2 מחשבים ניידים? | chilloutcolin | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 11 אוקטובר 2009 08:26 |
| איזה מחשבים ניידים של אלה שאתה חושב שזה התמורה הטובה ביותר? | palvarez | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | עד ה -30 בחודש ינואר 2008 16:15 |
| המלצות עבור מחשבים נישאים בבקשה | ברני McGrew | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 8 | 31 דצמבר 2007 12:59 |
| שדות התעופה ואת המחשבים הניידים | mrdaveyk | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | -10 דצמבר 2007 03:12 |
| מבצעים חמים סעיף | emmaonline | קהילה חדשות וצ 'אטים | 2 | -17 מרץ 2007 19:27 |
| שרשרת כלים | |
| |