mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Geriausi pasiūlymai, garantijos, patvarumo nešiojamuosiuose kompiuteriuose?

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 16, 2008, 18:57
Naujas Narys

Default Geriausi pasiūlymai, garantijos, patvarumo nešiojamuosiuose kompiuteriuose?

I'm pirkti nešiojamas tai tik bus naudojami naršyti internete, o gal ir klausytis muzikos. Nereikia nieko išgalvotas, tik kažkas, kas dirbs, ir dirbti už metus į priekį. Dauguma kompiuterių Turiu užsakymą stato ir Firminės tuos aš nusipirkau visada galų gale atsilaiko per kelerius metus.

Taigi, kas labiausiai tvirtos tinklą, ir ypač tai, kas labiausiai tvirtos nešiojamas galiu gauti pagal $ 1,000?

Be to, kurį prekės buvo geriausia tech support?

Ačiū.
Old Lapkritis 17, 2008, 08:38
Donorų grupės

Default Geriausi pasiūlymai, garantijos, patvarumo nešiojamuosiuose kompiuteriuose?

Citata:
Originally Posted by mr0624 View Post
I'm pirkti nešiojamas tai tik bus naudojami naršyti internete, o gal ir klausytis muzikos. Nereikia nieko išgalvotas, tik kažkas, kas dirbs, ir dirbti už metus į priekį. Dauguma kompiuterių Turiu užsakymą stato ir Firminės tuos aš nusipirkau visada galų gale atsilaiko per kelerius metus.

Taigi, kas labiausiai tvirtos tinklą, ir ypač tai, kas labiausiai tvirtos nešiojamas galiu gauti pagal $ 1,000?

Be to, kurį prekės buvo geriausia tech support?

Ačiū.
Nr Laptops darbą neribotam laikui. Nr markės gerą paramą. Dauguma jų yra nestabili. Norėdami gauti tvirtos, kurio jums reikės išleisti žymiai daugiau apie Toughbook.

Old Lapkritis 17, 2008, 20:19
Administrator Grupė

Nešiojamieji kompiuteriai paprastai yra trumpas galiojimo laikas, jie perkaisti ir gauti išjudinti apie kt remontas paprastai nusveria jų antrosios pusės vertę, po keletą metų dėl didesnių dalių ir darbo sąnaudas, lyginant su Staliniai kompiuteriai / bokštai.

Geriausias patarimas yra ne eiti į proto dėl spec kaina ir pirkti iš etailer kaip pirštų atspaudai arba ebuyer gauti gerą sandorį, kai prasideda aparatūros vyksta vaisių iš garantinio, jį pakeisti.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Pagalba rinktis 2 Laptops? chilloutcolin Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 11 spalis 2009 08:26
Kuris iš šių nešiojamųjų kompiuterių jūsų manymu, yra geriausias vertė? palvarez Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 3 30 sausis 2008 16:15
Rekomendacijos Nešiojamieji Prašom Barney McGrew Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 8 31 gruodis 2007 12:59
Oro uostai ir nešiojamieji mrdaveyk Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 3 10 gruodis 2007 03:12
Hot Deals skirsnis emmaonline Community News & Chat 2 Kovas 17, 2007 19:27
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.