![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I'm pirkti nešiojamas tai tik bus naudojami naršyti internete, o gal ir klausytis muzikos. Nereikia nieko išgalvotas, tik kažkas, kas dirbs, ir dirbti už metus į priekį. Dauguma kompiuterių Turiu užsakymą stato ir Firminės tuos aš nusipirkau visada galų gale atsilaiko per kelerius metus. Taigi, kas labiausiai tvirtos tinklą, ir ypač tai, kas labiausiai tvirtos nešiojamas galiu gauti pagal $ 1,000? Be to, kurį prekės buvo geriausia tech support? Ačiū. |
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nešiojamieji kompiuteriai paprastai yra trumpas galiojimo laikas, jie perkaisti ir gauti išjudinti apie kt remontas paprastai nusveria jų antrosios pusės vertę, po keletą metų dėl didesnių dalių ir darbo sąnaudas, lyginant su Staliniai kompiuteriai / bokštai.
Geriausias patarimas yra ne eiti į proto dėl spec kaina ir pirkti iš etailer kaip pirštų atspaudai arba ebuyer gauti gerą sandorį, kai prasideda aparatūros vyksta vaisių iš garantinio, jį pakeisti. Mano sistema: Hybr! D
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pagalba rinktis 2 Laptops? | chilloutcolin | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 11 spalis 2009 08:26 |
| Kuris iš šių nešiojamųjų kompiuterių jūsų manymu, yra geriausias vertė? | palvarez | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | 30 sausis 2008 16:15 |
| Rekomendacijos Nešiojamieji Prašom | Barney McGrew | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 8 | 31 gruodis 2007 12:59 |
| Oro uostai ir nešiojamieji | mrdaveyk | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | 10 gruodis 2007 03:12 |
| Hot Deals skirsnis | emmaonline | Community News & Chat | 2 | Kovas 17, 2007 19:27 |
| Temos įrankiai | |
| |