![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I'm buying laptopa to tylko będzie używane do surfowania w sieci, a może słuchać muzyki. Nie trzeba niczego fancy, tylko coś, co będzie, a prace na nadchodzące lata. Większość komputerów Mam na zamówienie i buduje markę te I've kupił zawsze kończy się złamane w ciągu kilku lat. Więc, co jest najbardziej trwałe marki a szczególnie tego, co jest najbardziej trwałe laptopa mogę dostać w 1000 dolarów? Ponadto, co ma najlepsze marki tech support? Dzięki. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Laptopy zazwyczaj mają krótki okres ważności, nie przegrzać i dostać Knocked o itp. Naprawy zwykle przewyższają ich wartość używanych po kilku latach ze względu na wyższe koszty pracy i ich części w stosunku do desktopów / wieże.