![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sunt cumpere un laptop, care este doar o sa fie folosite pentru a naviga pe Internet, si poate asculta muzica. Nu au nevoie de ceva de lux, doar ceva care va lucra, şi locul de muncă pentru anii care vor veni. Cele mai multe dintre calculatoare am sunt personalizate construieşte şi numele de marcă cele Am cumparat mereu termina rupt în câţiva ani. Deci, ceea ce este cel mai durabil de brand şi, în special, ceea ce este cel mai rezistent laptop pot obţine de sub 1.000 dolari? De asemenea, brand care are cea mai buna tehnologie de asistenţă? Mulţumesc. |
|
| |||
| |||
| Citat:
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Laptop-uri de obicei, au o scurta durata de conservare, acestea supraîncălzi şi lua knocked despre etc Reparatii depăşesc în mod normal, valoarea lor de mâna a doua, după câţiva ani, din cauza mai mari părţi şi costul forţei de muncă, faţă de desktop-uri / turnuri.
Cel mai bun sfat este să nu merg la suparat pe spec. / preţ şi cumpără de la o etailer ca dabs sau ebuyer pentru a avea o afacere bună, în cazul în care hardware-ul începe merge de fructe de garanţie, o înlocuiască. Sistemul meu: Hybr! D
|