![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I'm zakoupení notebooku, ktorý sa práve chystá sa používajú na surfovanie čisté, a možno aj počúvať hudbu. Nepotrebujete nič vymysleného, jednoducho niečo, čo funguje, a pracovať pre nadchádzajúce roky. Väčšina počítačov som sa buduje vlastnou značkou a ty jsem si koupil nakoniec vždy rozdelené do niekoľkých rokov. Takže, čo je najviac trvanlivé značky a predovšetkým o tom, čo je najviac odolného notebooku môžem dostať pod $ 1000? I, ktorá značka má najlepšiu technickú podporu? Vďaka. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Laptopy zvyčajne majú krátku trvanlivosť, ale prehriaty a získajte zaklepalo asi atď Opravy zvyčajne preváži ich hodnotu druhej strane po niekoľkých rokoch v dôsledku vyšších častí a náklady na pracovnú silu v porovnaní s desktops / veže.
Najlepšia rada je, aby nechodil do šialených na spec / cena a kúpiť od etailer rovnako ako odtlačky prstov alebo ebuyer získať dobrý obchod, keď hardware začne ísť ovocný mimo záruku, vymeňte ho. Môj systém: Hybr! D
|