![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я купую ноутбук, який просто буде використовуватися для пошуку в мережі, і, можливо, слухати музику. Не потрібно нічого фантазії, тільки те, що буде працювати, і робота на довгі роки. Більшість комп'ютерів, я таке користувача будує і марки ті, які я купила в кінцевому підсумку завжди сломанной протягом декількох років. Отже, який найміцніший брендів і, в зокрема, що найміцніший ноутбук можна отримати за менше $ 1000? Крім того, який бренд має кращу технічну підтримку? Спасибо. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ноутбуки зазвичай мають короткий термін придатності, вони перегріваються і отримати постукав про т.д. Ремонт зазвичай переважують їх значення другого боку, після кількох років з-за високих частин і трудові витрати в порівнянні з ПК / веж.
Кращий рада не ходити в Mad на сержанта, ціну і купити у etailer, як відбитки пальців або Ebuyer, щоб отримати хорошу справу, коли починає сходити з апаратної фруктовий з гарантій, замініть його. Моя система: Hybr! D
|