![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами лаптопа ми най-накрая, опаковани в (мисля, че може да има пържени го
), Така че имам нужда от ново, моите стари имаше боклука на борда на графики и едва ще играят най-простият на игрите, така Im търся една с аа достойни графични карти, които могат да се справят най-игри и е сравнително бързо за 450 най-много, ако това е възможно ?Наздравици Моята система: mxmad32
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей MX. Не, не е възможно, ако се купуват нови. Ще свърша с Celeron (или подобен) и интегрирана gpu. Втора ръка може да е една идея. Но ако вие искате да купите нов, който търсите близост до бона за достойни за игри lappy.
|
| |||
| |||
| Цитат:
Hmmmm не е добро, DONT не какъв Im отиваш да правя след това |
|
| |||
| |||
| Да, да. СБ? ![]() Не е така, да има поглед върху Ebay. A приятел на мина има разкошна HP се там; 2ghz Core 2, 2GB 667 овен, 120GB HDD, 14,1 W / екран, А не е лошо gpu. Се продават на дребно около £ 750 марки и той избра него за £ 400 все още в гаранция. Пристигна и тя беше в страхотно състояние. Не вреди в търсенето MX.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Trouble е по-голямата част от тях списък на всички спецификационен изключение на графични карти. Така че може да свърши купуват бързо лаптоп жаргон, който играе моята игра отново! |
|
| |||
| |||
| Лесно peasy. Ако видите нещо ли там се свържете с продавача и да поиска от модела номера на картата (ако те не го внася в обявата). Ако все още сте сигурни пост на модела и да направи на lappy тук и ние ще намерим за Вас. Не probs приятелче.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Вие ще бъдете в състояние да игра, макар и бавно, по този gpu. Но моя грижа е, че в "Описание" кутия е цитирани като AMD Turion. Но в основните рекламни една Intel Core. Може би искате да проверите, че, ако възнамерявате да наддават приятелче.
|
| |||
| |||
| Съставено малко търсене и в архива на HP те цитирам като Turion (който по никакъв начин не е лош CPU), но интересно, A 7600 gpu. А този не е лош. Ще трябва Adobe като един PDF
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лаптоп казва Отличен връзка Gaming PC казва ниска. HELP! | cheesepuff | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 21 април 2009 16:06 |
| Gaming лаптоп | jeystone | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 10 Jan 2009 01:56 |
| Gaming лаптоп | adamjm | Лаптопи, Mobiles & текст | 4 | 11 Сеп 2008 12:08 |
| Im надява да подобри моя лаптоп за игри! | kevinmcnicholas | Лаптопи, Mobiles & текст | 7 | 21-ви септември 2007 12:09 |
| Gaming лаптоп за под £ 400? | Джаба | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 25 Юли 2007 10:25 |
| Нишка Инструменти | |
| |