![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No my laptop nakonec zabaleno do (myslím, že bych mohl mít smažené to
) Tak i potřeba nového, můj starý měl odpadky na palubě grafika a sotva by hrát nejjednodušších her tak im hledá jeden s aa slušnou grafickou kartu, která zvládne většinu her a je dostatečně rychlý na 450 max, pokud je to možné ?Na zdraví Můj systém: mxmad32
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Mx. Ne, není možné, když si kupují nové. Budete skončit s Celeron (nebo podobné) a integrovaným GPU. Druhé straně by mohl být nápad. Ale pokud si chcete koupit nový jste blízko grand pro slušné herní lappy.
|
| |||
| |||
| Citace:
Hmmmm není dobré, dont ne to, co im jel dělat potom |
|
| |||
| |||
| Ano, můžete. WB? ![]() Není to tak, podívejte se na eBay. A můj kámoš má HP z tam nádherný, 2GHz Core 2, 2GB ram 667, 120gigabajt HDD, 14,1 W / plátno, a není špatné GPU. Maloobchodě okolo 750 liber známkou a on si vybral to za 400 liber stále v záruce. Dorazili a to byl strašný stavu. Není v hledáte MX.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Citace:
Problém je většina z nich seznam všech spec kromě grafické karty. Takže byste mohli skončit zakoupení notebooku, který rychle převýšení hrát moje hry znovu! |
|
| |||
| |||
| Easy peasy. Pokud vidíte něco byste tam na kontakt kupujícího a vyžádat si číslo modelu karty (v případě, že nepředloží ji na inzerát). Pokud ještě nejste jisti post modelu a na lappy tady a my to pro vás. Ne probs chlapíka.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Budete moci hru, i když pomalu, že na GPU. Ale moje obava je, že v "Popis" Schránka je citován jako AMD Turion. Ale v původním reklama procesorem Intel Core. Chtít ověřit, že v případě, že jste přemýšlel o nabízení chlapíka.
|
| |||
| |||
| Hotovo trochu hledání a HP v archivech, které uvádějí jako Turion (což není nijak špatné CPU), ale zajímavé je 7600 GPU. Nyní to je není špatné. Budete potřebovat Adobe jako pdf
|
| |||
| |||
| Citace:
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Laptop říká Výborný Připojení PC Gaming Říká Nízká. HELP! | cheesepuff | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 21. dubna 2009 16:06 |
| Gaming Laptop | jeystone | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 10. ledna 2009 01:56 |
| Gaming Laptop | adamjm | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 11. Září 2008 12:08 |
| Im naději na zlepšení mého notebooku pro hraní! | kevinmcnicholas | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 21. Září 2007 12:09 |
| Herní notebook pod 400 liber? | Jabbo | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 25. červenec 2007 10:25 |
| Thread Nástroje | |
| |