μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

Best gaming laptop για το 450

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 13, Νοεμβρίου 2007, 12:46
Ομάδα Δωρητών

Default Best gaming laptop για το 450

Λοιπόν μου laptop έχει τελικά συσκευασθεί σε (i πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να έχουν τηγανιτά), Ώστε να χρειάζεται ένα καινούργιο, ένα παλιό μου είχε σκουπιδιών επί γραφικών και μετά βίας θα παίξει η απλούστερη των παιχνιδιών, ώστε να ψάχνει για έναν im αα με αξιοπρεπή κάρτα γραφικών που μπορεί να χειριστεί τα περισσότερα παιχνίδια είναι αρκετά γρήγορη και για 450 το πολύ, αν αυτό είναι δυνατόν ;

Εις υγεία

Το σύστημά μου: mxmad32

Processor (s):
Intel Core 2 Duo (x2)
Motherboard:
Μνήμες:
2 GIG
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce Go 7600
Κάρτα Ήχου:
Conexant High Definition Audio
Hard Drive (s):
Toshiba MK1234GSX
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Intel PRO / Wireless 3945ABG
Monitor (ες):
Operating System (s):
Windows XP
Old 13 Νοεμβρίου, 2007, 13:02
Ομάδα Δωρητών

Γεια Mx.

Οχι, δεν είναι δυνατόν αν είστε αγοράζουν νέα. Θα καταλήξουμε σε μια Celeron (ή παρόμοιο) και ένα ολοκληρωμένο gpu.

Δεύτερη πλευρά μπορεί να είναι μια ιδέα.

Αλλά αν θέλουν να αγοράσουν νέα ψάχνετε κοντά σε μια μεγάλη για ένα αξιοπρεπές gaming lappy.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 13 Νοεμβρίου, 2007, 13:46
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας alex View Post
Γεια Mx.

Οχι, δεν είναι δυνατόν αν είστε αγοράζουν νέα. Θα καταλήξουμε σε μια Celeron (ή παρόμοιο) και την ολοκληρωμένη και gpu.

Δεύτερη πλευρά μπορεί να είναι μια ιδέα.

Αλλά αν θέλουν να αγοράσουν νέα ψάχνετε κοντά σε μια μεγάλη για ένα αξιοπρεπές gaming lappy.
Γεια καιρό δεν βλ. Hmmmm δεν καλά, dont im τι δεν τρέχει να το κάνουμε στη συνέχεια
Old 13 Νοεμβρίου, 2007, 13:55
Ομάδα Δωρητών

Ναι, μπορείτε να. WB;

Δεν είναι, ρίξτε μια ματιά στις Ebay. Ένας φίλος μου πήρε ένα πανέμορφο HP off εκεί? 2ghz Core 2, 2GB RAM 667, 120GB HDD, 14,1 w / οθόνη, ένα κακό δεν gpu.

Πωλούνται περίπου £ 750 το σήμα και ο ίδιος σημείωσε ότι μέχρι £ 400 για ακόμα σε εγγύηση.

Arrived και ήταν σε κατάσταση awesome.

Δεν βλάβη στην αναζήτηση MX.

-Kanoakavirus
Old 13 Νοεμβρίου, 2007, 14:04
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Ναι, μπορείτε να. WB;

Δεν είναι, ρίξτε μια ματιά στις Ebay. Ένας φίλος μου πήρε ένα πανέμορφο HP off εκεί? 2ghz Core 2, 2GB RAM 667, 120GB HDD, 14,1 w / οθόνη, ένα κακό δεν gpu.

Πωλούνται περίπου £ 750 το σήμα και ο ίδιος σημείωσε ότι μέχρι £ 400 για ακόμα σε εγγύηση.

Arrived και ήταν σε κατάσταση awesome.

Δεν βλάβη στην αναζήτηση MX.
Wow σίγουρα δεν βλάπτουν στην αναζήτηση! Πρόβλημα είναι τα περισσότερα από τα οποία περιέχονται όλα τα spec εκτός από την κάρτα γραφικών. Έτσι, ίσως να καταλήξουμε γρήγορα την αγορά ενός laptop που επίκλιση παίξουν παιχνίδια μου ξανά!
Old 13 Νοεμβρίου, 2007, 14:11
Ομάδα Δωρητών

Εύκολη peasy.

Αν δείτε ό, τι θέλετε για να επικοινωνήσετε με τον αγοραστή και να ζητήσει από τον αριθμό μοντέλου της κάρτας (αν δεν το υποβάλλει για την αγγελία).

Αν είστε ακόμη σίγουροι μετά το μοντέλο και τη μάρκα του lappy εδώ και εμείς θα βρούμε για σας.

Δεν probs φίλε.

-Kanoakavirus
Old 13 Νοεμβρίου, 2007, 14:13
Ομάδα Δωρητών

Τι θα γίνει με αυτό, μου φαίνεται μια χαρά!

http://cgi.ebay.co.uk/HP-PAVILLION-L...QQcmdZViewItem
Old 13 Νοεμβρίου, 2007, 14:17
Ομάδα Δωρητών

Θα μπορείτε να το παιχνίδι, έστω και αργά ότι για gpu.

Αλλά η ανησυχία μου είναι ότι στην "περιγραφή" κουτί είναι εισηγμένες ως AMD Turion.

Αλλά στην κύρια διαφήμισή της Intel Core.

Μήπως θέλετε να ελέγξετε ότι αν σκεφτούμε διαγωνισμούς φίλε.

-Kanoakavirus
Old 13 Νοεμβρίου, 2007, 14:21
Ομάδα Δωρητών

Έγινε κάποια έρευνα και σε HP αρχεία που παραθέτω ως Turion (που δεν είναι καθόλου κακή CPU), αλλά έχει ενδιαφέρον, μια 7600 gpu. Τώρα thats δεν κακό.

Θα χρειαστείτε Adobe ως ένα pdf

-Kanoakavirus
Old 13 Νοεμβρίου, 2007, 14:32
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Έγινε κάποια έρευνα και σε HP αρχεία που παραθέτω ως Turion (που δεν είναι καθόλου κακή CPU), αλλά έχει ενδιαφέρον, μια 7600 gpu. Τώρα thats δεν κακό.

Θα χρειαστείτε Adobe ως ένα pdf
Hmmmm whats ότι έτσι όπως επεξεργαστή; Cos ότι οι φορητοί υπολογιστές που αρχίζει να εξετάσουμε πολύ αξιοπρεπή
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Λέει Excellent Σύνδεση Laptop, Gaming PC Λέει Χαμηλή. HELP! cheesepuff Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 3 21 Απρ 2009 16:06
Gaming Laptop jeystone Laptops, Κινητά & PDA 5 10 Ιαν 2009 01:56
Gaming Laptop adamjm Laptops, Κινητά & PDA 4 11 Σεπ 2008 12:08
Im ελπίζοντας να βελτιωθεί laptop μου για gaming!! kevinmcnicholas Laptops, Κινητά & PDA 7 21η Σεπ 2007 12:09
Παιχνίδια για το φορητό υπολογιστή υπό £ 400; jabba Laptops, Κινητά & PDA 1 25 Ιουλ 2007 10:25
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.