![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa moj laptop je konačno pakiran u (mislim da bi mogli imati pržene ga
) Tako da mi treba novi, moj stari je smeće na brodu grafike i jedva bi igrati najjednostavnijih igara pa im obličje za jedan sa aa pristojne grafičke kartice koje se mogu nositi s većina igara je i razumno brza za max 450, ako je to moguće ?Živjeli My System: mxmad32
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi mx. Ne, to nije moguće ako si kupujete novo. Ćete završiti sa Celeron (ili slično) i integrirani GPU. Second hand možda ideju. Ali, ako želite kupiti novi you're looking blizini grand za pristojno igranje lappy.
|
| |||
| |||
| Quote:
Hmmmm nije dobra, no ono što im ne dešava se to onda |
|
| |||
| |||
| Da, ti to. WB? ![]() Ne tako, imaju pogled na Ebay. A moj prijatelj je dobio sjajan HP off ondje 2ghz core 2, 2GB 667 ram, 120gb hdd, 14,1 w / ekrana, a nije loše GPU. Retailed oko £ 750 marku i on preuzima ga za £ 400 i dalje u jamstvo. Stigao je i ona bila u Awesome stanju. Nema zla u potrazi MX.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Quote:
Trouble je većina njih Popis svih spec. osim grafičke kartice. Tako da možete završiti brza kupovina laptopa koji cant play moje igre opet! |
|
| |||
| |||
| Easy peasy. Ako želite vidjeti išta na tu kontakt kupca i zatražite broj modela karticu (ako ne pošaljete na oglas). Ako ste još uvijek nesigurni post model i napravite od lappy na ovdje i mi ćemo ga pronaći za vas. Nema probs fella.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Moći ćete igru, ali da se polako na GPU. Ali moja briga je da u "Opis" okvir je citiran kao AMD Turion. Ali u glavnom oglasa Intel Core. Možda želite provjeriti da ako razmišljam o fella ponude.
|
| |||
| |||
| Gotovo malo traženja i HP-a u arhivi su ga kao citat Turion (koji se ni na koji način ne lošeg CPU), ali je, interesantno, a 7600 GPU. Sada taj nije loše. Trebat će vam Adobe kao PDF
|
| |||
| |||
| Quote:
|