kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Best Gaming laptop alapján 450

Reply

Téma eszközök
Old November 13 2007, 12:46
Donor Group

Default Best Gaming laptop alapján 450

Hát én laptop végül csomagolják (hiszem van sült el), Hogy szükségem van egy új, a régi volt szemét a fedélzeten grafika, és alig játszanak a legegyszerűbb játékok im so keresett egyik aa tisztességes grafikus kártya, hogy kezelni tudják a legtöbb játékot és meglehetősen gyorsan a 450 max, ha ez lehetséges ?

Egészségére

My System: mxmad32

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo (x2)
Alaplap:
RAM memória:
2 koncert
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce Go 7600
Hangkártya:
Conexant High Definition Audio
Merevlemez (ek):
Toshiba MK1234GSX
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Intel PRO / Wireless 3945ABG
Monitor (ok):
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old November 13, 2007, 13:02
Donor Group

Szia Mx.

Nem, nem lehetséges, ha te vagy buying új. Majd a végén egy Celeron (vagy hasonló) és egy integrált GPU.

Használt lenne egy ötletem.

De ha szeretné vásárolni az új you're looking közelében nagy a tisztességes Gaming lappy.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old November 13, 2007, 13:46
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by alex View Post
Szia Mx.

Nem, nem lehetséges, ha te vagy buying új. Majd a végén egy Celeron (vagy hasonló) és az integrált GPU.

Használt lenne egy ötletem.

De ha szeretné vásárolni az új you're looking közelében nagy a tisztességes Gaming lappy.
Szia rég láttalak Hmmmm nem jó, nincs mit dont im goin csinálni majd
Old November 13, 2007, 13:55
Donor Group

Igen, az. WB?

Nem úgy, hogy egy pillantást az Ebay. A haver az enyém lett a pompás HP le ott; 2GHz Core 2, 2GB 667 RAM, 120GB HDD, 14,1 W / képernyőn, a nem rossz GPU.

A kiskereskedelmi forgalomban mintegy 750 £ jel, és felvette a 400 £, még garanciális.

Érkezett, és azt a fantasztikus állapotban.

Nem árt MX keres.

-Kanoakavirus
Old November 13, 2007, 14:04
Donor Group

Idézet:
Igen, az. WB?

Nem úgy, hogy egy pillantást az Ebay. A haver az enyém lett a pompás HP le ott; 2GHz Core 2, 2GB 667 RAM, 120GB HDD, 14,1 W / képernyőn, a nem rossz GPU.

A kiskereskedelmi forgalomban mintegy 750 £ jel, és felvette a 400 £, még garanciális.

Érkezett, és azt a fantasztikus állapotban.

Nem árt MX keres.
Wow határozottan nem ártana keres! Baj van a legtöbb lista minden spec eltekintve a grafikus kártya. Szóval lehet, hogy a végén egy gyors felvásárlás laptop, amely cant play Játékaim újra!
Old November 13, 2007, 14:11
Donor Group

Könnyű peasy.

Ha valami nem tetszik a kapcsolatot a vevő kérésére, és a modell száma a kártya (ha nem nyújtja be azt a hirdetésben).

Ha még nem vagy postai úton a modell és a lappy itt, és megtalálják az Ön számára.

Nem probs barátom.

-Kanoakavirus
Old November 13, 2007, 14:13
Donor Group

Mi van ez, hogy néz ki, rendben van velem!

http://cgi.ebay.co.uk/HP-PAVILLION-L...QQcmdZViewItem
Old November 13, 2007, 14:17
Donor Group

Nem lesz képes a játék, bár lassan, hogy a GPU.

De a gond az, hogy a "Leírás" rovatban, hogy idézett egy AMD Turion.

De a legfontosabb az Intel Core ad.

Lehet, hogy szeretné ellenőrizni, hogy ha még gondolkodik pályázati kutyus.

-Kanoakavirus
Old November 13, 2007, 14:21
Donor Group

Készült egy kis kereséssel és a HP archívum azokat idézni azt a Turion (ami egyáltalán nem rossz cpu), de érdekes módon, egy 7600 GPU. Most, amit nem is rossz.

Szükséged lesz, mint az Adobe PDF

-Kanoakavirus
Old November 13, 2007, 14:32
Donor Group

Idézet:
Készült egy kis kereséssel és a HP archívum azokat idézni azt a Turion (ami egyáltalán nem rossz cpu), de érdekes módon, egy 7600 GPU. Most, amit nem is rossz.

Szükséged lesz, mint az Adobe PDF
Hmm úgy, hogy a processzor, mint mi? Mert, hogy a laptopok kezd keresni egészen tisztességes
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.