![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hát én laptop végül csomagolják (hiszem van sült el
), Hogy szükségem van egy új, a régi volt szemét a fedélzeten grafika, és alig játszanak a legegyszerűbb játékok im so keresett egyik aa tisztességes grafikus kártya, hogy kezelni tudják a legtöbb játékot és meglehetősen gyorsan a 450 max, ha ez lehetséges ?Egészségére
My System: mxmad32
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Szia Mx.
Nem, nem lehetséges, ha te vagy buying új. Majd a végén egy Celeron (vagy hasonló) és egy integrált GPU. Használt lenne egy ötletem. De ha szeretné vásárolni az új you're looking közelében nagy a tisztességes Gaming lappy.
|
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Hmmmm nem jó, nincs mit dont im goin csinálni majd
|
|
|
|||
|
|||
|
Igen, az. WB?
![]() Nem úgy, hogy egy pillantást az Ebay. A haver az enyém lett a pompás HP le ott; 2GHz Core 2, 2GB 667 RAM, 120GB HDD, 14,1 W / képernyőn, a nem rossz GPU. A kiskereskedelmi forgalomban mintegy 750 £ jel, és felvette a 400 £, még garanciális. Érkezett, és azt a fantasztikus állapotban. Nem árt MX keres.
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Baj van a legtöbb lista minden spec eltekintve a grafikus kártya. Szóval lehet, hogy a végén egy gyors felvásárlás laptop, amely cant play Játékaim újra!
|
|
|
|||
|
|||
|
Könnyű peasy.
Ha valami nem tetszik a kapcsolatot a vevő kérésére, és a modell száma a kártya (ha nem nyújtja be azt a hirdetésben). Ha még nem vagy postai úton a modell és a lappy itt, és megtalálják az Ön számára. Nem probs barátom.
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nem lesz képes a játék, bár lassan, hogy a GPU.
De a gond az, hogy a "Leírás" rovatban, hogy idézett egy AMD Turion. De a legfontosabb az Intel Core ad. Lehet, hogy szeretné ellenőrizni, hogy ha még gondolkodik pályázati kutyus.
|
|||
|
|||
|
Készült egy kis kereséssel és a HP archívum azokat idézni azt a Turion (ami egyáltalán nem rossz cpu), de érdekes módon, egy 7600 GPU. Most, amit nem is rossz.
Szükséged lesz, mint az Adobe PDF
|
|||
|
|||
|
Idézet:
|