![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| טוב יש סוף סוף הנייד שלי צפוף ב (אני חושב שאולי זה מטוגן
) אז אני צריך אחד חדש, הישן שלי היה זבל אחד על הסיפון גרפיקה ו היה בקושי משחק הפשוטה של משחקים כל כך IM מחפש אחד עם כרטיס המסך AA הגון שיכול לטפל ביותר משחקים הוא סביר במהירות המקסימלית עבור 450 אם זה אפשרי ?לחיים המערכת שלי: mxmad32
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי mx. לא, לא אפשרי אם אתה קונה חדש. תוכל בסופו של דבר עם Celeron (או דומה) וכן משולבת gpu. יד שניה יכול להיות רעיון. אבל אם אתה רוצה לקנות חדש אתה מסתכל ליד Grand עבור המשחקים lappy הגון.
|
| |||
| |||
| ציטוט:
Hmmmm לא טוב, מה לא dont IM בדרך לעשות אז |
|
| |||
| |||
| כן, לך. WB? ![]() לא כל כך, יש להסתכל על Ebay. חבר שלי, יש שם הנחה מדהימה של HP; 2ghz Core 2, 2GB 667 ראם, 120gb HDD, 14.1 W / מסך, א לא רע gpu. Retailed סביב 750 £ מארק והוא ענה שזה ל 400 £ עדיין אחריות. הגיע והוא היה מדהים במצבו. לא להסתכל MX נזק.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
הבעיה היא רובם רשימת כל spec מלבד את כרטיס המסך. אז אתה עלול בסופו של דבר קונה מהיר הנייד אשר לשפע לשחק במשחקים שלי שוב! |
|
| |||
| |||
| Peasy נוחה. אם אתה רואה משהו שאתה אוהב על שם הקונה לפנות ולבקש את מספר הדגם של הכרטיס (אם הם לא מגישים את זה על advert). אם אתה עדיין לא בטוח לכתוב ולבצע את המודל של lappy כאן ואנו מוצאים את זה בשבילך. לא probs בחור.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| תוכל המשחק, אף על פי באיטיות על gpu. אבל הדאגה שלי היא כי על "תיאור" תיבת מצוטט כמו זה של AMD Turion. אבל על פי רוב מודעה הליבות של אינטל. אולי כדאי לבדוק את זה אם אתה חושב על ההצעה בחור.
|
| |||
| |||
| בוצע קצת חיפוש ב-HP הם הארכיונים של הציטוט בו Turion (שהיא לא דרך רעה CPU) אבל, מעניין, א 7600 gpu. Thats עכשיו לא רע. תצטרך Adobe PDF כמו שלו א
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Laptop אומר חיבור מצוין, משחקים במחשב אומר נמוכה. עזרה! | cheesepuff | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 21st אפריל 2009 16:06 |
| משחקים Laptop | jeystone | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 5 | -10 ינואר 2009 01:56 |
| משחקים Laptop | adamjm | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 4 | 11th ספטמבר 2008 12:08 |
| Im מקווים לשפר את הנייד של המשחק! | kevinmcnicholas | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 7 | 21 ספטמבר 2007 12:09 |
| משחקים עבור המחשב הנישא תחת £ 400? | jabba | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | ה -25 בחודש יולי 2007 10:25 |
| שרשרת כלים | |
| |