mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Geriausi žaidimų nešiojamas kompiuteris už pagal 450

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 13, 2007, 12:46
Donorų grupės

Default Geriausi žaidimų nešiojamas kompiuteris už pagal 450

Na mano nešiojamas pagaliau supakuoti (manau, galbūt ji kepti), Kad man reikia naujo, mano senasis turėjo šiukšles laive grafika ir tai vos žaisti žaidimus paprasčiausias to im looking for ekranas vienas padorus grafikos plokštę, kuri gali valdyti daugumą žaidimų, ir yra pakankamai greitas ir 450 max, jei tai įmanoma ?

Į sveikatą

Mano sistema: mxmad32

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo (x2)
Pagrindinė plokštė:
RAM atmintis:
2 koncertą
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce Go 7600
Garso plokštė:
"Conexant High Definition Audio
Kietasis diskas (-ai):
Toshiba MK1234GSX
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Intel PRO / Wireless 3945ABG
Monitorius (-ai):
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Lapkritis 13, 2007, 13:02
Donorų grupės

Hi MX.

Ne, negalima, jei jūs perkate naują. Jūs baigti su Celeron (ar panašiose vietose) ir integruota GPU.

Antra vertus, gali būti idėja.

Bet jeigu jūs norite nusipirkti naują ieškote šalia už padorų žaidimų lappy Royale.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Lapkritis 13, 2007, 13:46
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Alex View Post
Hi MX.

Ne, negalima, jei jūs perkate naują. Jūs baigti su Celeron (ar panašiose vietose) ir ir integruota GPU.

Antra vertus, gali būti idėja.

Bet jeigu jūs norite nusipirkti naują ieškote šalia už padorų žaidimų lappy Royale.
Hi Long time no see Hmmmm nėra gera, dont no im goin ką daryti tada
Old Lapkritis 13, 2007, 13:55
Donorų grupės

Taip, galite. WB?

Ne todėl, kad apie Ebay išvaizdą. Ir mano bičiulis gavome spalvingas HP ne ten 2GHz Core 2, 2gb 667 RAM, 120GB HDD, 14,1 m / ekranas, neblogai GPU.

Retailed apie 750 £ ženklu ir jis pasirinko jį už £ 400 dar garantija.

Atvyko ir jis buvo nuostabus sąlyga.

Nr ieško MX žalą.

-Kanoakavirus
Old Lapkritis 13, 2007, 14:04
Donorų grupės

Citata:
Taip, galite. WB?

Ne todėl, kad apie Ebay išvaizdą. Ir mano bičiulis gavome spalvingas HP ne ten 2GHz Core 2, 2gb 667 RAM, 120GB HDD, 14,1 m / ekranas, neblogai GPU.

Retailed apie 750 £ ženklu ir jis pasirinko jį už £ 400 dar garantija.

Atvyko ir jis buvo nuostabus sąlyga.

Nr ieško MX žalą.
Wow tikrai nėra ieško žalos! Bėda ta, dauguma jų sąrašą visų spec išskyrus grafikos plokštę. Taigi jums gali baigtis pirkti greitai laptopo kuris cant play Mano žaidimai vėl!
Old Lapkritis 13, 2007, 14:11
Donorų grupės

Easy peasy.

Jei matote, kas jums patinka ten Kontaktai pirkėjui ir paprašyti modelio numerį kortelės (jei jie nėra pateikti jį į skelbimą).

Jei vis dar abejojate post modelis ir padaryti dėl lappy čia ir mes pasistengsime surasti Jums.

No probs Fella.

-Kanoakavirus
Old Lapkritis 13, 2007, 14:13
Donorų grupės

Ką apie tai, atrodo viskas gerai man!

http://cgi.ebay.co.uk/HP-PAVILLION-L...QQcmdZViewItem
Old Lapkritis 13, 2007, 14:17
Donorų grupės

Galėsite į žaidimą, nors ir lėtai, kad GPU.

Tačiau mano susirūpinimą tai, kad į "Aprašymas" lauke tai cituojamas kaip AMD Turion.

Tačiau pagrindiniai Skelbimo Intel Core.

Might wanna check, kad jei galvojate apie pasiūlymų Fella.

-Kanoakavirus
Old Lapkritis 13, 2007, 14:21
Donorų grupės

Priimta iš ieškant ir HP archyvai jie citata jį Turion bitų (kurie jokiu būdu nėra blogai CPU), bet įdomiau, 7600. Now Thats Not bad.

Jums reikės Adobe jo pdf

-Kanoakavirus
Old Lapkritis 13, 2007, 14:32
Donorų grupės

Citata:
Priimta iš ieškant ir HP archyvai jie citata jį Turion bitų (kurie jokiu būdu nėra blogai CPU), bet įdomiau, 7600. Now Thats Not bad.

Jums reikės Adobe jo pdf
Hmmmm taip, kad procesorius Kas patinka? Cos, kad nešiojamieji kompiuteriai ima atrodyti gana padorus
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Laptop Says Puikus jungtis, Žaidimų kompiuterio Says Min. HELP! cheesepuff Networking, Modems & VoIP 3 Balandis 21, 2009 16:06
GeForce Go jeystone Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 5 10 sausis 2009 01:56
GeForce Go adamjm Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 4 11 rugsėjis 2008 12:08
Im tikėdamiesi pagerinti savo nešiojamojo žaidimų!! kevinmcnicholas Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 7 21 rugsėjis 2007 12:09
Gaming laptop pagal 400 £? jabba Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 25 liepa 2007 10:25
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.