![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na mano nešiojamas pagaliau supakuoti (manau, galbūt ji kepti
), Kad man reikia naujo, mano senasis turėjo šiukšles laive grafika ir tai vos žaisti žaidimus paprasčiausias to im looking for ekranas vienas padorus grafikos plokštę, kuri gali valdyti daugumą žaidimų, ir yra pakankamai greitas ir 450 max, jei tai įmanoma ?Į sveikatą Mano sistema: mxmad32
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi MX. Ne, negalima, jei jūs perkate naują. Jūs baigti su Celeron (ar panašiose vietose) ir integruota GPU. Antra vertus, gali būti idėja. Bet jeigu jūs norite nusipirkti naują ieškote šalia už padorų žaidimų lappy Royale.
|
| |||
| |||
| Citata:
Hmmmm nėra gera, dont no im goin ką daryti tada |
|
| |||
| |||
| Taip, galite. WB? ![]() Ne todėl, kad apie Ebay išvaizdą. Ir mano bičiulis gavome spalvingas HP ne ten 2GHz Core 2, 2gb 667 RAM, 120GB HDD, 14,1 m / ekranas, neblogai GPU. Retailed apie 750 £ ženklu ir jis pasirinko jį už £ 400 dar garantija. Atvyko ir jis buvo nuostabus sąlyga. Nr ieško MX žalą.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Citata:
Bėda ta, dauguma jų sąrašą visų spec išskyrus grafikos plokštę. Taigi jums gali baigtis pirkti greitai laptopo kuris cant play Mano žaidimai vėl! |
|
| |||
| |||
| Easy peasy. Jei matote, kas jums patinka ten Kontaktai pirkėjui ir paprašyti modelio numerį kortelės (jei jie nėra pateikti jį į skelbimą). Jei vis dar abejojate post modelis ir padaryti dėl lappy čia ir mes pasistengsime surasti Jums. No probs Fella.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Galėsite į žaidimą, nors ir lėtai, kad GPU. Tačiau mano susirūpinimą tai, kad į "Aprašymas" lauke tai cituojamas kaip AMD Turion. Tačiau pagrindiniai Skelbimo Intel Core. Might wanna check, kad jei galvojate apie pasiūlymų Fella.
|
| |||
| |||
| Priimta iš ieškant ir HP archyvai jie citata jį Turion bitų (kurie jokiu būdu nėra blogai CPU), bet įdomiau, 7600. Now Thats Not bad. Jums reikės Adobe jo pdf
|
| |||
| |||
| Citata:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Laptop Says Puikus jungtis, Žaidimų kompiuterio Says Min. HELP! | cheesepuff | Networking, Modems & VoIP | 3 | Balandis 21, 2009 16:06 |
| GeForce Go | jeystone | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 5 | 10 sausis 2009 01:56 |
| GeForce Go | adamjm | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 4 | 11 rugsėjis 2008 12:08 |
| Im tikėdamiesi pagerinti savo nešiojamojo žaidimų!! | kevinmcnicholas | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 7 | 21 rugsėjis 2007 12:09 |
| Gaming laptop pagal 400 £? | jabba | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 25 liepa 2007 10:25 |
| Temos įrankiai | |
| |