rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Laptopy, Telefony i Akcesoria

Register

Najlepsza gra laptop w 450

Reply

Narzędzia wątku
Old 13 listopad 2007, 12:46
Grupa dawcy

Cóż mój laptop ma wreszcie pakowane w (think i może mieć to smażone) I tak trzeba nową, mój stary miał śmieci na pokładzie grafiki i zaledwie odtwarzać najprostszych gier, tak im się za jeden z godnych aa karty graficznej, które mogą obsługiwać większość gier i jest dość szybko do 450 max, jeżeli jest to możliwe ?

Wiwaty

My System: mxmad32

Procesor (y):
Intel Core 2 Duo (x2)
Płyta główna:
Pamięć RAM:
2 kabriolet
Karta graficzna (y):
NVIDIA GeForce Go 7600
Karta dźwiękowa:
Conexant High Definition Audio
Hard Drive (s):
Toshiba MK1234GSX
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Chłodzenie:
Sieć / Internet:
Intel PRO / Wireless 3945ABG
Monitor (y):
Operating System (-y):
Windows XP
Old 13 listopada 2007, 13:02
Grupa dawcy

Hi Mx.

Nie, nie jest możliwe, jeśli zakup nowych. Będziesz skończyć z Celeron (lub podobny) oraz zintegrowane GPU.

Druga ręka może być pomysł.

Ale jeśli chcesz kupić nowy you're looking pobliżu Grand za przyzwoity gra lappy.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (y):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Płyta główna:
Asus P5K Premium
Pamięć RAM:
2GB Dominator 8500
Karta graficzna (y):
BFG 8800GT
Karta dźwiękowa:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB wew składowania. 2TB int składowania
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chłodzenie:
AC7
Sieć / Internet:
Monitor (y):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (-y):
Vista 32P
Old 13 listopada 2007, 13:46
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by alex View Post
Hi Mx.

Nie, nie jest możliwe, jeśli zakup nowych. Będziesz skończyć z Celeron (lub podobny) oraz zintegrowane i GPU.

Druga ręka może być pomysł.

Ale jeśli chcesz kupić nowy you're looking pobliżu Grand za przyzwoity gra lappy.
Hi long time no see Hmmmm nie dobre, dont no co im goin to zrobić
Old 13 listopada 2007, 13:55
Grupa dawcy

Tak, możesz. WB?

Nie tak, zajrzyj na Ebay. A mój kumpel dostał wspaniałą HP off istnieje; 2GHz Core 2, 2 GB 667 RAM, 120GB HDD, 14,1 w / ekran, a nie zła GPU.

Sprzedawane detalicznie około £ 750 towarowego i on wybrał go do £ 400 nadal gwarancji.

Arrived i była w stanie awesome.

Nr szkody patrząc MX.

-Kanoakavirus
Old 13 listopada 2007, 14:04
Grupa dawcy

Cytat:
Tak, możesz. WB?

Nie tak, zajrzyj na Ebay. A mój kumpel dostał wspaniałą HP off istnieje; 2GHz Core 2, 2 GB 667 RAM, 120GB HDD, 14,1 w / ekran, a nie zła GPU.

Sprzedawane detalicznie około £ 750 towarowego i on wybrał go do £ 400 nadal gwarancji.

Arrived i była w stanie awesome.

Nr szkody patrząc MX.
Wow pewno nie zaszkodzi w looking! Problem jest większość z nich listę wszystkich spec oprócz karty graficznej. Więc może skończyć zakup laptopów, które szybko cant play mojej gry ponownie!
Old 13 listopada 2007, 14:11
Grupa dawcy

Easy peasy.

Jeśli chcesz zobaczyć cokolwiek na temat kontaktu wniosek kupującego i numer modelu karty (jeśli nie przedstawi go na ogłoszenie).

Jeśli wciąż pewien post modelu i marki w lappy tutaj, a my go znaleźć dla Ciebie.

No probs fella.

-Kanoakavirus
Old 13 listopada 2007, 14:13
Grupa dawcy

Co na ten temat, wygląda dobrze na mnie!

http://cgi.ebay.co.uk/HP-PAVILLION-L...QQcmdZViewItem
Old 13 listopada 2007, 14:17
Grupa dawcy

Będziesz mógł gra, choć powoli, w tym GPU.

Ale moje obawy, że w "Opis" pole jest cytowany jako AMD Turion.

Ale w głównej reklama Intel Core.

A może chcesz sprawdzić, że jeśli myślisz o licytowanie fella.

-Kanoakavirus
Old 13 listopada 2007, 14:21
Grupa dawcy

Sporządzono trochę wyszukiwania w archiwum one HP cytatem go jako Turion (który nie jest w żaden sposób zły CPU), ale ciekawe, a 7600 GPU. Now thats not bad.

Musisz Adobe jako PDF

-Kanoakavirus
Old 13 listopada 2007, 14:32
Grupa dawcy

Cytat:
Sporządzono trochę wyszukiwania w archiwum one HP cytatem go jako Turion (który nie jest w żaden sposób zły CPU), ale ciekawe, a 7600 GPU. Now thats not bad.

Musisz Adobe jako PDF
Hmmmm, tak, że procesor whats jak? Cos że laptopy zaczynają wyglądać całkiem godnej
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.