![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cóż mój laptop ma wreszcie pakowane w (think i może mieć to smażone
) I tak trzeba nową, mój stary miał śmieci na pokładzie grafiki i zaledwie odtwarzać najprostszych gier, tak im się za jeden z godnych aa karty graficznej, które mogą obsługiwać większość gier i jest dość szybko do 450 max, jeżeli jest to możliwe ?Wiwaty My System: mxmad32
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Mx. Nie, nie jest możliwe, jeśli zakup nowych. Będziesz skończyć z Celeron (lub podobny) oraz zintegrowane GPU. Druga ręka może być pomysł. Ale jeśli chcesz kupić nowy you're looking pobliżu Grand za przyzwoity gra lappy.
|
| |||
| |||
| Cytat:
Hmmmm nie dobre, dont no co im goin to zrobić |
|
| |||
| |||
| Tak, możesz. WB? ![]() Nie tak, zajrzyj na Ebay. A mój kumpel dostał wspaniałą HP off istnieje; 2GHz Core 2, 2 GB 667 RAM, 120GB HDD, 14,1 w / ekran, a nie zła GPU. Sprzedawane detalicznie około £ 750 towarowego i on wybrał go do £ 400 nadal gwarancji. Arrived i była w stanie awesome. Nr szkody patrząc MX.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Problem jest większość z nich listę wszystkich spec oprócz karty graficznej. Więc może skończyć zakup laptopów, które szybko cant play mojej gry ponownie! |
|
| |||
| |||
| Easy peasy. Jeśli chcesz zobaczyć cokolwiek na temat kontaktu wniosek kupującego i numer modelu karty (jeśli nie przedstawi go na ogłoszenie). Jeśli wciąż pewien post modelu i marki w lappy tutaj, a my go znaleźć dla Ciebie. No probs fella.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Będziesz mógł gra, choć powoli, w tym GPU. Ale moje obawy, że w "Opis" pole jest cytowany jako AMD Turion. Ale w głównej reklama Intel Core. A może chcesz sprawdzić, że jeśli myślisz o licytowanie fella.
|
| |||
| |||
| Sporządzono trochę wyszukiwania w archiwum one HP cytatem go jako Turion (który nie jest w żaden sposób zły CPU), ale ciekawe, a 7600 GPU. Now thats not bad. Musisz Adobe jako PDF
|
| |||
| |||
| Cytat:
|